Detaylar
Kim cevapladı?ALCYONEUS
Uzman
Sorun yaşayacağını pek düşünmüyorum ama faturayı sağlam kesiyorlar diye biliyorum.
Faturayı çok çıkaramazlar zaten Apple kendisi 7K ekran fiyatı çekiyor, firma kendi sitesinde aynı işleme 2K fiyat koymuş doğruluğundan emin olamadım ve firmanın kötü yorumları çok dikkatimi çekti. Marmarakaf'ta kendilerinin standını görmüştüm genç arkadaşlar çalışıyor yorumlarda da çalışanların tecrübesizliğine laf eden çok insan olmuş şimdi sorun zaten fiyatın yüksek olması ben kullandığım cihazın kendi ederi kadar tamir ücreti ödersem yaptırmamın anlamı kalmaz.
Captain Skriniar
Uzman
Eğer telefonun kendi donanımından dolayı bir sorun varsa ve garantisi devam ediyorsa Apple servisine gönderin yenisini verirler direkt. Fakat kullanıcı hatasından dolayıysa FPPRO'ya güvenebilir misiz ama işçiliğe göre pahalı yapıyorlar.
ALCYONEUS
Uzman
Eğer telefonun kendi donanımından dolayı bir sorun varsa ve garantisi devam ediyorsa Apple servisine gönderin yenisini verirler direkt. Fakat kullanıcı hatasından dolayıysa FPPRO'ya güvenebilir misiz ama işçiliğe göre pahalı yapıyorlar.
Hocam tahta kaleden gidip ihtiyacım olan yedek parçaları alıp kendim takmayı düşünüyorum zaten aciliyeti olmasa bu kadar önemsemem ama cihaz açık olmasına rağmen kullanamadığım için Midas hesabımdaki değişimleri göremiyorum, bankacılık hizmetlerinin hiçbirinden faydalanamıyorum, operatör ile de ilgili bir sorun oluştu sanırım arama vs de yapamamıyorum, ders çalışıyorum soru çözümü/ soruların fotoğraflanıp incelenmesi gibi şeyleri de yapamıyorum.
Normalde kendilerine dün yazmıştım fakat dönüş alamayınca teknik servis için beklememeyi tercih ettim yine mecbur kalırsam kendilerine gitmeyi düşünürüm.