Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?

Dostum seni tebrik ederim çok şey yazıp da hiçbir şey anlatmayan rehbere çok az rastladım. Birincisi rehberin bi' tutanağa dayalı değil, ortada bir test yok. İkinci olarak son 10 harici söylediğin ayarlar doğru şekilde yapılırsa gözle görülebilir performans artışı gözlenebilir. Şahsen kendim CS2 oyuncusu olarak bilgisayarımın her ayarını kendim tek tek yaparım ve şunu söylüyorum ki çoğuna önemli değil dediğin ayar gerçekten fark ettiriyor. Temiz bir custom Windows kurmak (benimki FSOS 4) direkt yüksek performans alman için öncü olabilecek bir yöntem. Diğer söylediğin ayarlar -Process Lasso, NVIDIA ayarları, arka plan uygulamalarını kapatmak- ise frametime ve input lagın düşmesinde %100 değil ama %99 olarak önemli rol oynuyor. Orijinal Windows sandığın kadar her şeyi doğru kullanmak için uğraşmıyor. Genel bir kitleye hitap etmeye çalıştığı için bir beyaz yakalının da işine yaraması lazım, bir oyuncunun da. Bu yüzden arka planda boş boş duran gereksiz uygulamaların temizlenmesi yine frametime ve input lagın düşmesinde büyük rol oynuyor. Doğru sürücüleri kurmak yine bilgisayarının tam performansını kullanmasına olanak sağlayabiliyor. Bu yazdıklarının birkaçını senden ilk defa duysam da -muhtemelen bilgisayarla ilk kez karşılaşıp 2-3 bir şey öğrenen kişilerin yaptığı söylemler- dediklerin genel olarak yanlış. Umarım bu yazımı dikkate alıp yazdığın hataları gözden geçirirsin.

Tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…