Detaylar
Kim cevapladı?YusufEymen
Becerikli
2K 360Hz OLED kavisli (Curved) monitör yok mu arkadaşlar? 300Hz de olur. Kavisli monitör kullanmak istiyorum, sadece FPS oyunları oynuyorum.
Curved olduğunu sanmıyorum, varsa da ben görmedim. FPS oyunlarında kavis değil de yüksek Hz daha önemli olur bence. Model tam hatırlamıyorum fakat ASUS'un 480Hz 2K OLED'i vardı, ya da daha çıkarım bütçem çok yüksek derseniz 32 inç 2 modlu 4K OLED'lerden öneririm. Hikaye oyunları oynayasınız gelirse çözünürlüğü yükseltirsiniz, FPS'te de çözünürlüğü kısar Hz i yükseltirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Curved olduğunu sanmıyorum, varsa da ben görmedim. FPS oyunlarında kavis değil de yüksek Hz daha önemli olur bence. Model tam hatırlamıyorum fakat ASUS'un 480Hz 2K OLED'i vardı, ya da daha çıkarım bütçem çok yüksek derseniz 32 inç 2 modlu 4K OLED'lerden öneririm. Hikaye oyunları oynayasınız gelirse çözünürlüğü yükseltirsiniz, FPS'te de çözünürlüğü kısar Hz i yükseltirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sadece FPS oynuyorum hocam. O model çok pahalı 27" en fazla, 360 Hz yeterli. Sağ olun.
Bekleyim hocam. Bence Curved iyi, düz ekran nedense bana çok keyifli gelmiyor.@14381,
2025 sonu/2026 başında OLED + 360Hz curved monitörler çıkabilir. Çünkü LG, Samsung ve AUO gibi üreticiler bu paneller üzerinde çalışıyor.
hanthehun1908
Çalışkan
Bende Curved OLED monitörleri bekliyorum, Amerika'da vs var fakat ülkemizde hala yok sanırım. Birkaç tane gördüm onlar da 4K.
Curved bekliyorum ben de. Düz ekran istemiyorum. Ne zaman gelir bilmiyorum ama?Bende Curved OLED monitörleri bekliyorum, Amerika'da vs var fakat ülkemizde hala yok sanırım. Birkaç tane gördüm onlar da 4K.
hanthehun1908
Çalışkan
Curved bekliyorum ben de. Düz ekran istemiyorum. Ne zaman gelir bilmiyorum ama?
Alienware aldım bu arada, gayet memnunum. Parlaklığı da oldukça yeterli neredeyse en kısıkta kullanıyorum. Alienware AW3225QF deneyimimi merak eden olursa veya sorusu olan cevaplarım.
YusufEymen
Becerikli
Alienware aldım bu arada, gayet memnunum. Parlaklığı da oldukça yeterli neredeyse en kısıkta kullanıyorum. Alienware AW3225QF deneyimimi merak eden olursa veya sorusu olan cevaplarım.
Hayırlı olsun. Alienware garantisiyle ünlü güzel bir markadır. Güle güle kullanın.