FPS oyunları için 540 Hz monitör tavsiyesi

Bütçe
Bütçemde problem yok.

Bu siteye girip monitor modellerini yazıp karşılaştırıp kendin karar verebilirsin. Gerekli açıklamalar ve özelliklerin ne işe yaradığı yazıyor.

Hangi 500Hz alianware monitör? Bu bütçelerdeki monitörlerin hiçbiri sorun çıkarmaz bu arada. Yine de incelemesine bakalım daha iyiyse oda olabilir. Yine de pek sanmıyorum ASUS çok iyi bir iş çıkartmış gibi gözüküyor.

Buyurun: https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,353097796.html
Bir de BenQ Zowie mevcut o nasıldır? En iyisi bu seçenekler içinde yine Asus mu? BenQ Zowie de sanki iddialı bir marka diye düşünüyorum.

Güncel

Son düzenleme:

Dell'in incelemesine baktım UFO performansı ve tepki süresinde ASUS daha iyi. Ayrıca backlight strobing ayarı 360Hz ile sınırlı. BenQ ile ASUS çok yakın sonuçlar veriyor. Tepki süresinde ASUS biraz daha iyi. Ona bir tık daha yakınım. İkisi de neredeyse referans UFO ile birebir aynı görüntüyü veriyor.

@2254, Bu dyac 2 teknolojisi ne oluyor? Bir bilginiz var mı?

ASUS alırdım muhtemelen. Yine de çok detaylı bakmadığımı söylemek istiyorum. Biraz daha araştırsan daha iyi olur.

Şu videodan biraz yardım alabilirsin.

ASUS alırdım muhtemelen. Yine de çok detaylı bakmadığımı söylemek istiyorum. Biraz daha araştırsan daha iyi olur.

Şu videodan biraz yardım alabilirsin.
Teşekkür ederim yardımınız için Asusta fast TN panel özelliği var mıydı? Ve fast TN panel iyi bir şey mi normal TN panele göre?

Teşekkür ederim yardımınız için ASUS'ta Fast TN panel özelliği var mıydı? Ve Fast TN panel iyi bir şey mi normal TN panele göre?

Fast-Rapid IPS vs pazarlama stratejisi.

Tenz, BenQ'nun 540Hz modelini denemiş. %99.9 sponsorlu içerik ama, yine de bakmak istersin diye paylaşıyorum. Bu monitörle devam mı etti yoksa başka monitöre mi geçti bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…