Bütçe
Bütçemde problem yok.
Monitörlerin hepsi 26.5 inç neredeyse 27 inç bu bir dezavantaj değil mi benim için? Bir de TN paneller fps oyunları için yeterli değil mi?

Alienware'nin 500Hz'lik monitörü de var onu eklemeyi unutmuşum. Asus'un 540hz'lik monitör arasında bir farkı var mıdır? Ve 500hz dell alienware monitörü asusa göre alınmaya değer mi? Sorun çıkartır mı bu alienware monitörü bana?

Bu siteye girip monitor modellerini yazıp karşılaştırıp kendin karar verebilirsin. Gerekli açıklamalar ve özelliklerin ne işe yaradığı yazıyor.

Monitörlerin hepsi 26.5 inç neredeyse 27 inç bu bir dezavantaj değil mi benim için? Bir de TN paneller FPS oyunları için yeterli değil mi?

Alienware'nin 500Hz'lik monitörü de var onu eklemeyi unutmuşum. ASUS'un 540Hz'lik monitör arasında bir farkı var mıdır? Ve 500Hz Dell Alienware monitörü ASUS'a göre alınmaya değer mi? Sorun çıkartır mı bu Alienware monitörü bana?

Hangi 500Hz alianware monitör? Bu bütçelerdeki monitörlerin hiçbiri sorun çıkarmaz bu arada. Yine de incelemesine bakalım daha iyiyse oda olabilir. Yine de pek sanmıyorum ASUS çok iyi bir iş çıkartmış gibi gözüküyor.

Hangi 500Hz alianware monitör? Bu bütçelerdeki monitörlerin hiçbiri sorun çıkarmaz bu arada. Yine de incelemesine bakalım daha iyiyse oda olabilir. Yine de pek sanmıyorum ASUS çok iyi bir iş çıkartmış gibi gözüküyor.
Buyurun: https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,353097796.html
Bir de BenQ Zowie mevcut o nasıldır? En iyisi bu seçenekler içinde yine Asus mu? BenQ Zowie de sanki iddialı bir marka diye düşünüyorum.

Güncel

Son düzenleme:
Buyurun: https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,353097796.html
Bir de BenQ Zowie mevcut o nasıldır? En iyisi bu seçenekler içinde yine ASUS mu? BenQ Zowie de sanki iddialı bir marka diye düşünüyorum.

Dell'in incelemesine baktım UFO performansı ve tepki süresinde ASUS daha iyi. Ayrıca backlight strobing ayarı 360Hz ile sınırlı. BenQ ile ASUS çok yakın sonuçlar veriyor. Tepki süresinde ASUS biraz daha iyi. Ona bir tık daha yakınım. İkisi de neredeyse referans UFO ile birebir aynı görüntüyü veriyor.

Desktop Screenshot 2025.05.16 - 18.46.38.21.webp

Dell'in incelemesine baktım UFO performansı ve tepki süresinde ASUS daha iyi. Ayrıca backlight strobing ayarı 360Hz ile sınırlı. BenQ ile ASUS çok yakın sonuçlar veriyor. Tepki süresinde ASUS biraz daha iyi. Ona bir tık daha yakınım. İkisi de neredeyse referans UFO ile birebir aynı görüntüyü veriyor.

Eki Görüntüle 148512
@2254, Bu dyac 2 teknolojisi ne oluyor? Bir bilginiz var mı?

@2254, aslında düşük sistemler için önerilmiş bu DyAc teknolojisi öyle anladım. İncelemelerimde de yetersiz durumlarda açılıyor zaten. Herhalde her zaman açık kullanılmaz diye düşünüyorum. Yine de BenQ Zowie mi yoksa ASUS mu alınmalı 540Hz'de? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

ASUS alırdım muhtemelen. Yine de çok detaylı bakmadığımı söylemek istiyorum. Biraz daha araştırsan daha iyi olur.

Şu videodan biraz yardım alabilirsin.

Teşekkür ederim yardımınız için ASUS'ta Fast TN panel özelliği var mıydı? Ve Fast TN panel iyi bir şey mi normal TN panele göre?

Fast-Rapid IPS vs pazarlama stratejisi.

Tenz, BenQ'nun 540Hz modelini denemiş. %99.9 sponsorlu içerik ama, yine de bakmak istersin diye paylaşıyorum. Bu monitörle devam mı etti yoksa başka monitöre mi geçti bilmiyorum.

Desktop Screenshot 2025.05.16 - 19.49.56.16.webp

Son düzenleme: