Bütçe
1.800 TL

DarkCreative

Uzman
Mümkünse 1.800'ü geçmeyecek klavye önerir misiniz? Sessiz olursa harika olur, pek anlamadığım için konu açtım.
Valorant, CS vs. oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AIGO A87 ile Redragon K617 arasında kaldım. AIGO'ya o kadar para vermek halen tam mantıklı gelmiyor zorla o kadar bütçe yaratırım da değer mi?

Hocam AIGO'nun kablosuz olma avantajı var ama sizin için önemli değilse ve bütçe çıkmıyorsa zorlamaya gerek yok bence. K617 hakkında pek bilgi sahibi değilim o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

AIGO A87 ile Redragon K617 arasında kaldım. AIGO'ya o kadar para vermek halen tam mantıklı gelmiyor zorla o kadar bütçe yaratırım da değer mi?
Ben yaklaşık 2 senedir K617 kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. En basit tuş silinir ya o bile yok. Aldığım gün nasılsa hala öyle. Daha ne kadar dayanır bekliyorum gerçekten beklentimin çok üstünde bir klavye. Valorant oynuyorum bu arada yücelik seviyesindeyim klavyeyi sürekli kullanıyorum. Klavye hakkında her türlü soruyu cevaplayabilirim. Kronik sorun olarak space de yay sesi var ancak ben onu kulaklıktan dolayı duymuyorum rahatsız etmiyor yani.