KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 302 Beğeniler 55 15 Nisan 2026 #21 SHERLOCKED dedi: Sanmam. Geç hocam OLED'e. Korkma bu kadar. O siyahları gördükten sonra yansa da umurunda olmaz. Genişletmek için tıkla... Yanarsa düzelmez ama FPS oynuyorum ya yazın daha güvenli OLED gelir mi acaba?
SHERLOCKED dedi: Sanmam. Geç hocam OLED'e. Korkma bu kadar. O siyahları gördükten sonra yansa da umurunda olmaz. Genişletmek için tıkla... Yanarsa düzelmez ama FPS oynuyorum ya yazın daha güvenli OLED gelir mi acaba?
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.316 Çözümler 3 Beğeniler 2.188 15 Nisan 2026 #22 Shog dedi: Yanarsa düzelmez ama FPS oynuyorum ya yazın daha güvenli OLED gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... FPS'te oyuna odaklanmaktan fark etmezsin bile zaten. OLED o kadar kolay yanmıyor. Samsung'tan hangileri var bilmiyorum ama vardır koruma teknolojileri. Bakıyorum.
Shog dedi: Yanarsa düzelmez ama FPS oynuyorum ya yazın daha güvenli OLED gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... FPS'te oyuna odaklanmaktan fark etmezsin bile zaten. OLED o kadar kolay yanmıyor. Samsung'tan hangileri var bilmiyorum ama vardır koruma teknolojileri. Bakıyorum.