Easley

Uzman

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Samsung 27" Odyssey G5 G53F
Selam arkadaşlar, Amazon.com.tr satıcılı olarak bu monitörü buldum. Fiyatı diğer monitörlere göre uygun geldi. Büyük bir eksiği var mı? Kronik sorunları olan bir model midir, yoksa fiyatı uygun ve alınabilir durumda mıdır? 9 ay taksit imkânı olması da ayrıca güzel bir avantaj gibi duruyor.

Samsung 27" Odyssey G5 G53F​

Selam arkadaşlar, Amazon.com.tr satıcılı olarak bu monitörü buldum. Fiyatı diğer monitörlere göre uygun geldi. Büyük bir eksiği var mı? Kronik sorunları olan bir model midir, yoksa fiyatı uygun ve alınabilir durumda mıdır? 9 ay taksit imkânı olması da ayrıca güzel bir avantaj gibi duruyor.

Samsung 27" Odyssey G5 G53F​

Gayet güzel bir monitör. Monitör ne amaçla kullanılcak?

Bu monitör işinizi görücektir, gayet iyi bir monitör. Ghost sorunu ama kronik bir problemdi en son bu seride. Düzeltmişler midir bilmiyorum.
OVERDRİVE ile çözülebilecek cinsten bir sorunsa problem olmaz. Ciddi bir GHOSTİNG sorunu varsa hiç bulaşmayayım. GHOSTİNG benim en nefret ettiğim sorunlardan bir tanesi. Bu fiyat bandında bir sürü alternatif var. Bunun satıcısı AMAZON olduğu için almayı düşündüm. Alırsam gözüm arkada kalmaz.