Yanma olayını takmayın harbiden. İnsanın gözleri bayram ediyor. O kader kaliteli bir teknoloji ki.
Bir de ek olarak ASUS 3 yıl (yanma dahil) garanti sunuyor. Bu en önemlisi.
Yanma olayını takmayın harbiden. İnsanın gözleri bayram ediyor. O kader kaliteli bir teknoloji ki.
Bir de ek olarak ASUS 3 yıl (yanma dahil) garanti sunuyor. Bu en önemlisi.
O garantileri fasa fiso bu arada. Göz boyamaktan başka bir şey değil. Bir arkadaşımın yanma olayı oldu. ASUS'un servisine gönderdi hemen kullanıcı hatası dediler ücret talep ettiler. O garanti üretim kaynaklı yanmaları kapsıyor. Kullanıcı hatası yanmalarda direkt panel ücreti kullanıcıya yansıyor.
Evet bu durumu duymuştum, sitede açık açık belirttiği için yabancı bir arkadaş değişim alabildiğini söyledi. Türkiye'de bu durum böyle işler mi şüpheli, ASUS globale doğrudan mail atmak mantıklı olur öyle bir durumda.
Ben de ASUS OLED mağduruyum. Servis kullanıcı hatası nedeniyle garanti dışı diyerek ücret talep etti. Gidin Dell alın, ASUS teknolojileri fasa fiso, Türkiye servisi ve müşteri hizmetleri tam fiyasko ASUS'un. İlk yolladım servis ekranda çizik var garanti dışı dedi. Raporunu aldım. Geldi geri monitör çizik yok. Bir daha yolladım. Bu sefer de monitörün arkasındaki RGB LED şerit yapıştırıcı izini bahane ettiiler. Raporunu aldım. ASUS müşteri hizmetlerine diyorum birinci rapordaki çizik ikincide nasıl kaybolur. Ayrıca arkadaki kozmetik leke garantiyi bozmaz. Kem küm etti ikinci raporda belirtmek zorunda değil dedi. İnceleyeceğiz diyerek talebiniz olumsuz geri dönüşü yaptılar. Tüketici hakem heyetine başvurdum. Resmen dolandırıcılık. Aklı olan ASUS'a bulaşmaz. Kendi elleriyle belgeledim yine de servise sahip çıkıyorlar. Allah'tan eski monitör duruyordu. Hakem heyeti vs. derken bir yıl monitörsüz kalırdım.
Bu: https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-strix-oled-xg27aqdmg/
Bu: https://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-strix-oled-xg27aqdmg/
Bir de WOLED önermiyorum. Koyu renk ağırlıklı sahnelerde kronik olarak sorunlular.