FPS oyununda oyuncular arasındaki ping fark yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 190
  • Etiketler Etiketler
    fps ping
Maşallah hocam. Fiyat yüksekmiş. Şu an QoS yapılamıyor doğru mu? Bunu alsam 1000 Mbit internete uyar mı?

Bıkmıştım kopmalardan yavaşlıktan en iyisi olsun dedim. Senin ki Türk Telekom altyapılı superoline değil değil mi?

Bıkmıştım kopmalardan yavaşlıktan en iyisi olsun dedim. Senin ki Türk Telekom altyapılı superoline değil değil mi?
Yok üstat. Direkt Türk Telekom. Ve hiç anlamıyorum bu işlerden maalesef. Anlık takılma hissiyatı gitti mi? Başka satıcıda bu modem var mı, bunu mu alayım?

Son düzenleme:
https://app.hb.biz/2PVQz8VTHY05 Hepsiburada satıyor. Zor değilse alayım ben de yapayım hocam?
Kurulum basit, kendim kurmuştum. Modemi alırsan Türk Telekom'dan arayıp kullanıcı adını ve şifreni almayı unutma. Yoksa kuramazsın. Seninki fiber, benim hattım VDSL olduğu için kolay kurdum. Zor olacağını sanmam, yine de son karar sizin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber ile farklı mı oluyor?

Fiber ile farklı mı oluyor?
Aslında zor değil yukarıdaki videodaki gibi kuruluyor. Hiç bilmiyorum dedn size zor gelebilir. Temelde aynı mantık aslında yukarıdaki videoyu izlediysen fikir edinirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…