dark_1234 16

Yetkin
Merhaba, İstanbul server'de oynuyorum ama bazen oyun takılıyor. Round başları çok yüksek ping alıyorum. Ayar çektim ama düzelmedi. Ne yapmam lazım? Sadece Valorant'ta oluyor.

C verdi latency unloaded 66ms download active +65ms upload active +174ms Speed download 46.9Mbps upload 6.98Mbps

QoS ayarı yapmak lazım internette videolar var modemine uygun bir QoS ayarı çekip tekrar bufferbloat testi yap, bu değerlerle arkada bir şey indirdiğinde Windows güncellediğinde oyunda takılma/ping artışı oluyor veyahut evde birisi YouTube'a girdiğinde bir şey indirdiğinde.

1-2 gündür bende de valorantta ping normalde olduğundan yüksek çıkıyor . Birkaç yöntem denedim ama düzelmedi. Sizde de böyle mi yoksa hep mi oluyordu? Şu an Cloudflare İstanbul sunucularında da bir problem var genel bir sıkıntı olabilir bilemiyorum.

1-2 gündür bende de Valorant'ta ping normalde olduğundan yüksek çıkıyor. Birkaç yöntem denedim ama düzelmedi. Sizde de böyle mi yoksa hep mi oluyordu? Şu an Cloudflare İstanbul sunucularında da bir problem var genel bir sıkıntı olabilir bilemiyorum.

Son zamanlarda başladı.