Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

okansipal2233

Çalışkan
Merhabalar. Fragpunk isimli oyunu bir PC’den 2 kere açmanın bir yolu var mı? Bir tanesini Epic Games’ten, diğerini Steam üzerinden açmak istiyorum fakat birini açınca diğeri otomatik kapanıyor.

Oyunun kullandığı anti-cheat: Phanuel Anti-Cheat.

Çözüm
Merhaba,
Fragpunk'ı aynı PC'de iki kez açmanız mümkün değil. Çünkü oyun phanuel anti-cheat kullanıyor ve bu tarz yazılımlar, aynı bilgisayardan birden fazla istemcinin çalıştırılmasını engelleyecek şekilde tasarlanıyor. Siz Epic üzerinden ya da Steam üzerinden açsanız bile, oyun zaten aynı süreç (process) olarak çalıştığı için biri açılınca diğeri kapanıyor.

Eğer iki ayrı hesapla oynamak istiyorsanız tek çözüm, iki farklı bilgisayar kullanmak ya da sanal makine yerine ikinci fiziksel sistem kurmak olur. Ancak sanal makine sandbox denemeleri anti-cheat tarafından genelde algılanır ve hesabınız riske girer.
Merhaba,
Fragpunk'ı aynı PC'de iki kez açmanız mümkün değil. Çünkü oyun phanuel anti-cheat kullanıyor ve bu tarz yazılımlar, aynı bilgisayardan birden fazla istemcinin çalıştırılmasını engelleyecek şekilde tasarlanıyor. Siz Epic üzerinden ya da Steam üzerinden açsanız bile, oyun zaten aynı süreç (process) olarak çalıştığı için biri açılınca diğeri kapanıyor.

Eğer iki ayrı hesapla oynamak istiyorsanız tek çözüm, iki farklı bilgisayar kullanmak ya da sanal makine yerine ikinci fiziksel sistem kurmak olur. Ancak sanal makine sandbox denemeleri anti-cheat tarafından genelde algılanır ve hesabınız riske girer.

Çözüm
Merhaba,

Hocam oyunu Steam'den oynuyorum. Epic Games'ten ilk indirdiğimde girebiliyordum fakat ne olduysa 4-5 girişimden sonra girememeye başladım. Bu nasıl oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyunu Steam'den oynuyorum. Epic Games'ten ilk indirdiğimde girebiliyordum fakat ne olduysa 4-5 girişimden sonra girememeye başladım bu nasıl oldu.

İlk başta 2 kere açabilmeniz tamamen denk gelmiş bir bug yüzünden olmuş. Normalde phanuel anti-cheat aynı PC'de ikinci oturuma izin vermiyor, o yüzden artık her denemenizde otomatik kapanıyor. Yani başta çalışması oyunun özelliği değil, şimdiki hali normal olan durum.

Son düzenleyen: Moderatör: