8 milyon internet abonesini yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Fransa’da modern fiber optik altyapısına geçiş sürecine girildi. Bu kapsamda eski teknolojilere ait olan ADSL altyapısına sahip olan milyonların internetleri o tarihte olmayacak.
www.ensonhaber.com
Bizde de belediye dibindeki evlerde bile fiber yok. Adamlar kırsala bile fiber çekiyor.
8 milyon internet abonesini yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Fransa’da modern fiber optik altyapısına geçiş sürecine girildi. Bu kapsamda eski teknolojilere ait olan ADSL altyapısına sahip olan milyonların internetleri o tarihte olmayacak.
www.ensonhaber.com
Bizde de belediye dibindeki evlerde bile fiber yok. Adamlar kırsala bile fiber çekiyor.
50 Mbps ödüyorum ve 50 download gelsin diye dua ediyorum, Discord'a ve robloxa girebilmek için bilgisayarıma GoodbyeDPI indiriyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum.
Attached: 1 image ⚠️ Update: Network data show internet restrictions remain in place in #Turkey a dozen hours after social media platforms were filtered by authorities; the measures come as over a hundred people including Istanbul mayor Imamoglu are detained on grounds of corruption and terrorism
ADSL gibi inanılmaz (!) güzel bir teknolojiyi nasıl bırakırlar? Saniyede tam 16 Milyon Bit veri aktatımı, akıl almaz bir hız, göz açıp kapayana kadar bir ses dosyasını indirebiliyorsunuz, GTA5 gibi bir oyunu gidip Amerika'dan alıp gelmeye kalksanız 4-5 gün uğraşırsınız ama bu ultra hızlı ADSL sayesinde aynı oyunu 1 günde indirebiliyorsunuz.
Türk Telekom'a bize bu harika teknolojiyi kullandırttığı için çok minnettarız, umarız daha 10-15 yıl daha ADSL hayatımızda olur
Biz de acaba ne zaman tamamen diğer ülkeler gibi ilerleyeceğiz? Hep geriden gidiyoruz. Onları yakaladığımız ve belki de geçebildiğimiz konular olacak mı? Belki bir yıl olur.
Biz de acaba ne zaman tamamen diğer ülkeler gibi ilerleyeceğiz? Hep geriden gidiyoruz. Onları yakaladığımız ve belki de geçebildiğimiz konular olacak mı? Belki bir yıl olur.