Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Enerji maliyetleri gibi sorunlardan dolayı ADSL altyapıyı tamamen kaldırıp, fiber altyapıya geçiş yapılıyor.

Bizde de belediye dibindeki evlerde bile fiber yok. Adamlar kırsala bile fiber çekiyor.

Enerji maliyetleri gibi sorunlardan dolayı ADSL altyapıyı tamamen kaldırıp, fiber altyapıya geçiş yapılıyor.

Bizde de belediye dibindeki evlerde bile fiber yok. Adamlar kırsala bile fiber çekiyor.

50 Mbps ödüyorum ve 50 download gelsin diye dua ediyorum, Discord'a ve robloxa girebilmek için bilgisayarıma GoodbyeDPI indiriyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum.

Bizde fiber var ama sevinemiyoruz ki bu durumlardan dolayı kullanamadıktan sonra.

ADSL gibi inanılmaz (!) güzel bir teknolojiyi nasıl bırakırlar? Saniyede tam 16 Milyon Bit veri aktatımı, akıl almaz bir hız, göz açıp kapayana kadar bir ses dosyasını indirebiliyorsunuz, GTA5 gibi bir oyunu gidip Amerika'dan alıp gelmeye kalksanız 4-5 gün uğraşırsınız ama bu ultra hızlı ADSL sayesinde aynı oyunu 1 günde indirebiliyorsunuz.
Türk Telekom'a bize bu harika teknolojiyi kullandırttığı için çok minnettarız, umarız daha 10-15 yıl daha ADSL hayatımızda olur 😌

Biz de acaba ne zaman tamamen diğer ülkeler gibi ilerleyeceğiz? Hep geriden gidiyoruz. Onları yakaladığımız ve belki de geçebildiğimiz konular olacak mı? Belki bir yıl olur.

VDSL bile çekilmez iken ADSL çok eskide kaldı bizim ülke sağ olsun ADSL altına bile düşer hızlar.

Biz de acaba ne zaman tamamen diğer ülkeler gibi ilerleyeceğiz? Hep geriden gidiyoruz. Onları yakaladığımız ve belki de geçebildiğimiz konular olacak mı? Belki bir yıl olur.

Onları geçtiğimiz bir konu var zaten haberin yok mu? Rezil etmekte 1 numarayız tüm dünyaya rezil oluyoruz her sene başta biz varız.