Onu demek istemedim zaten. Demek istediğim "orada hükümet ve muhalefet oylanmasını tam olarak bilmiyorum" demek istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?sağlık olsun
Yetkin
Sosyal medyada okumuştum, Irak'ta bir kadın, saddam hüseyin heykeline tokat falan atmış, bunu yaptığı için kadının orada kellesini almışlar. Bu olay Irak'ta olmuşsa bile dilerim kimsenin yaptığı yanına kalmaz.Onu diyecektşm bende. Bizim ülkenin halkı Fransa halkı gibi değil maalesef. Ortalık karışır.
Oranın hükümet ve muhalefet halk oylanmasını tam olarak bilmiyorum ama Türkiye'de her taraftan tehlike içindeyiz maalesef. Halk karışıklık çıkarırsa belki bu sefer de dış güçler daha önceki gibi ülkemize karışabilir veya yine orta doğu ülkesi olduğumuz için savaş bölgesindeyiz. Irak'taki ter*ristler Türkiye'ye saldırabilir.
Geraltın kılıcı
Üstün
3. Dünya savaşı muhtemelen olmaz ancak bizim yönetim ekibi paradan ziyade kendi ülkesini düşünse Suriye'den ve Irak'tan pay alabilirdi. Ancak bunu yapmak yerine terör gruplarının büyümelerini görmemeyi seçtiler.Nereden düştü?
Güney Kore'de sıkı yonetim ve bu olay iyice korkuttu.
Verin yetkiyi görün etkiyi.
Geraltın kılıcı
Üstün
Fransız hükümeti veto oyuyla düşmüştür.![]()
Fransa'da hükümet düştü - Diken
04/12/2024 - Fransa'da Başbakan Michel Barnier'in güven oylamasını kaybetmesinin ardından hükümet düştü.www.diken.com.tr
Bunların hükümeti ocak ayında da düşmemiş miydi?
DarthGorsoy
Bilgin
Bizimle kıyaslamayin. Bizim butce yasası farklı çalışıyor.
- Makaleler
- 1
Yeterli oy olmamasına rağmen 49.3 yetkisi ile her şey geçirilirse ve Macron tarafından kimsenin istemediği bir başkan atanırsa bunun olması çok normal bir durum olur. Meclisteki kimsede ezici bir çoğunluk yok. Seneye kadar başka seçim de yapılamıyor.
Atanan başkan, sağcıydı. Sağcılardan mümkün olduğunca kaçınıyorum. Sonuna kadar solcuyum ama Macron’un Avrupa görüşleri çok da kötü değil. Aşırı sağcıların gelmesinin engellenmesi bile bir şeydir. Her ülkede virüs gibiler.