Shock Blast
Başarılı
Çok buyuk dertmis gerçekten.Eğitim Bakanlığı'nın bütçesinin düşük olması ve Savunma Bakanlığı'nın bütçesine tavan yapılması.
Gece gece patlattin vallahi ya.
Çok buyuk dertmis gerçekten.Eğitim Bakanlığı'nın bütçesinin düşük olması ve Savunma Bakanlığı'nın bütçesine tavan yapılması.
Gezi olaylarında ölenleri unutma. Polis heryerde aynıdır. Maaşını halkın cebinden alır ama sermaye diktaörlüğünü halktan korur.Bizim polisler copla dalıp gözaltı yapıyordu, bunlar doğrudan öldürmeye atıyor.
Gayet de büyük dert, Lycee Henri IV'e bile düzgün ödenek vermediler. Dünyanın sayılı Fransız liselerinden.Çok buyuk dertmis gerçekten.
Şuan bizim problemlere kıyasla hiç bişey anlamında diyorum.Gayet de büyük dert, Lycee Henri IV'e bile düzgün ödenek vermediler. Dünyanın sayılı Fransız liselerinden.
Bizim bir senelik gündemimiz onlarda bir gün olsa, kafası kesik tavuk gibi sağa sola savrulurlar.Şuan bizim problemlere kıyasla hiç bişey anlamında diyorum.
Senin gündeminin %0.1'ine sahip ülkede zaten hapislerde çürütülürler.Şuan bizim problemlere kıyasla hiç bişey anlamında diyorum.
Bana Fransızlar'ı mı anlatıyorsun dostum? Fransız çok fazla arkadaşım var üniversiteden ve lise hayatımdan, banliyölerdeki okulların içinin fotoğraflarını gördüğüm için biliyorum. Emin ol Türkiye'de ortaokullardaki sabun meselesi neyse oradaki banliyö okullarının durumu da o.Kanka fransızlar molotof atıp polisleri döverek yağma ve kapkaç yaptığı için normal öldürmeleri. Fransadaki isyanlar Türkiyeye benzemez Türkiyedekiler gibi ay vurdular kaçayım değil onların isyanları. İsyan niyetine Protesto niyetine yağma yapıp adam öldürüp kadınlara salça olmasınlar o Fransızlarda.
Sülalem Fransada yaşıyor boş yapıp polemik yaratmaya çalışma engelliyorum. Ben düzgünce anlatmışım hemen agresif çıkıyorsun durduk yere.Bana Fransızlar'ı mı anlatıyorsun dostum? Fransız çok fazla arkadaşım var üniversiteden ve lise hayatımdan, banliyölerdeki okulların içinin fotoğraflarını gördüğüm için biliyorum. Emin ol Türkiye'de ortaokullardaki sabun meselesi neyse oradaki banliyö okullarının durumu da o.
Ülkenin hatta dünyanın en saygın liselerinden birinin binasının durumunu gördün mü hiç? Görmemişsin belli ki. Fransa'ya 1 haftalık gidebilme şansın olursa Henri IV'ün içini gezebilirsen gez, anlarsın ne dediğimi.
Adamların kafasına neler fırlatıldığını görmemişsin, eylem nedir bilmemişsin gelmiş yağma vs. diyorsun.
Sülalen Fransa'da yaşıyorsa sorarsın Macron dönemindeki Eğitim Bakanı'nın ne kadar iyi konuşabildiğini.Sülalem Fransada yaşıyor boş yapıp polemik yaratmaya çalışma engelliyorum. Ben düzgünce anlatmışım hemen agresif çıkıyorsun durduk yere.