Jonathan_David
Çalışkan
2 kulaklık arasında kaldım. Arada farka değer mi sizce? Aralarında şu an Amazon'da yaklaşık 1.300TL fark var. Sizce farka değer mi?
Telefon Samsung'sa Buds3 Pro. Değilse Huawei FreeBuds Pro 4. farka değer.
Ses kalitesi olarak Huawei kulaklıkları beğenmiyorum. 6i kullandım ve Buds FE'den kötü olduğunu söyleyebilirim. Telefonun Samsung olduğu için Buds3 Pro almalısın. Ekosistem ve kullanım basitliği açısından en mantıklı seçenek. SSC kodeğini kullanırsan daha iyi sonuçlar alırsın.Hocam telefon Samsung ama Buds 3 Pro'yu members ta pek beğenmiyorlar fiyatına göre kalitesiz diyorlar ondan kararsızım FreeBuds Pro 3 kullandım 6 ay kadar gayet kaliteliydi ama kutusunu kaybettim ondan dolayı yenisini almaya karar verdim çünkü kutusu neredeyse 0 kulaklık fiyatında ama FreeBuds Pro 4 ile 3 arasında kaldım. Karar veremedim değer mi acaba diye fiyat farkına. Pro 3 modeli bazı özelliklerde daha iyi diye duydum.
Ses kalitesi olarak Huawei kulaklıkları beğenmiyorum. 6I kullandım ve Buds FE'den kötü olduğunu söyleyebilirim. Telefonun Samsung olduğu için Buds3 Pro almalısın. Ekosistem ve kullanım basitliği açısından en mantıklı seçenek. Ssc kodeğini kullanırsan daha iyi sonuçlar alırsın.
Ben sadece 6i'yi ve Buds FE'yi kullandım. Buds3 Pro tam bir akıllı kulaklık. Olaya bu yönden bakıyorum ben. Ergonomi konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ses kalitesi tek önceliğim diyorsan Sennheiser Accentum al. 7 bin TL'den düşmüş.Hocam FreeBuds Pro 3 kesinlikle Buds 2 Pro'dan iyiydi çünkü onu kullanma şansım oldu ama Buds 3 Pro ses konusunda çok farklı değil dediler diye biliyorum ondan dedim ve malzeme kalitesi de Samsung kulaklıklarda çok beğendiğim bir şey değil premium hissiyatı yok diyebilirim ve herkes sık sık kulaktan düştüğünü söylüyor benim gibi sakat otistik biri için bu bir risk denebilir.
Ben sadece 6I'yi ve Buds FE'yi kullandım. Buds3 Pro tam bir akıllı kulaklık. Olaya bu yönden bakıyorum ben. Ergonomi konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ses kalitesi tek önceliğim diyorsan Sennheiser accentum al. 7 bin TL'den düşmüş.