Çözüldü FreeDOS laptopta "Windows 11 kurulumu başarısız oldu" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stan

Üyecik
Merhaba,

Yeni aldığım Omen 16 cihaza Windows 11 kurmaya çalışıyorum fakat yükleme başarısız oldu hatası alıyorum. ISO dosyasını Microsoft'tan indirdim. 2 defa indirip Rufus'la belleğe yazdırmama rağmen sonuç değişmedi? Sorun ne olabilir?

Sorun şu

Dosya Ekleri

• 20241101_211849.webp
    20241101_211849.webp
    197,5 KB · Görüntüleme: 183
Merhaba,

Yeni aldığım Omen 16 cihaza Windows 11 kurmaya çalışıyorum fakat yükleme başarısız oldu hatası alıyorum. ISO dosyasını Microsoft'tan indirdim. 2 defa indirip Rufus'la belleğe yazdırmama rağmen sonuç değişmedi? Sorun ne olabilir?

Sorun şu
Biraz alakasız ama Windows'un kendi ISO yapma aleti ile yapar mısın?

Merhaba,

Sorun şu.

Ventoy ile deneyin.

Kurulumu hangi videoya bakarak yaptın?
Recep Abi'nin.
Kurulumun hangi aşamasında alıyorsunuz hatayı? Başka USB ile deneme şansınız var mı?
Disk seçiminden sonra gelen yükleme aşamasında alıyorum abi. Yarın farklı USB ile denemeye çalışacağım.

Biraz alakasız ama Windows'un kendi ISO yapma aleti ile yapar mısın?
Denerim.

Kurulumun hangi aşamasında alıyorsunuz hatayı? Başka USB ile deneme şansınız var mı?
Farklı USB ile deneyince oldu abi. Teşekkürler herkese.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt