20571

Becerikli
Evet sorum başlıktaki gibi flarum ile kurulan foruma ne gibi kategoriler eklenebilir? Bir de buglar var mesaj yazamıyorum, kayıt olamıyorum gibi onlara nasıl çözüm bulabilirim?

İncelemeniz için forum linki bırakırım isterseniz.

Son düzenleme:
Freeflarum aşırı eklenti içeriyor ve bu da Flarum'un çok sorunlu çalışmasına yol açıyor. Freeflarum ile forum kurmanızı önermem. Bu araç daha çok Flarum'u nasıl kullanabileceğinizi öğreten bir demo olarak kullanılabilir. Flarum'u deneyimledikten sonra yerel ağda bir sunucu (kendi bilgisayarınızda PHP + MySQL) kurarak Flarum'u deneyebilirsiniz.

Freeflarum aşırı eklenti içeriyor ve bu da Flarum'un çok sorunlu çalışmasına yol açıyor. Freeflarum ile forum kurmanızı önermem. Bu araç daha çok Flarum'u nasıl kullanabileceğinizi öğreten bir demo olarak kullanılabilir. Flarum'u deneyimledikten sonra yerel ağda bir sunucu (kendi bilgisayarınızda PHP + MySQL) kurarak Flarum'u deneyebilirsiniz.
Forumu kurdum bile hocam forum bu ;
Nasıl hocam?

İlk başlangıç için gerçekten iyi :) Ancak bilgisayardan kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. Tasarım biraz hatalı açılıyor. İyice tecrübe ettikten sonra kendinize domain ve sunucu almanızı tavsiye ediyorum.

Yani hocam bu gibi siteler genelde demo için veya geliştiricilerin çok uğraşmak istemediği açık kaynak projeler için kullanılıyor. Eğer gerçekten bir forum kurmak istiyorsanız ve bu küçük bir heves değil ise ucuz bir hosting ve alan adı alıp içine MyBB kurabilirsiniz. En azından ben ilk başladığımda böyle yapmıştım. Belki yakında bir rehberde paylaşabilirim.

İlk başlangıç için gerçekten iyi :) ancak bilgisayardan kontrol etmenizi tavsiye ediyorum. Tasarım biraz hatalı açılıyor. İyice tecrübe ettikten sonra kendinize domain ve sunucu almanızı tavsiye ediyorum.

Teşekkür ederim🙂. Tasarım hatalı açılıyor derken ne gibi bir sorun buldunuz? Ayrıca aman aman aktiflik gibi şeyler olmadığı sürece sunucu almayı da düşünmüyorum😊.
Bir de flarumu kendi sunucuma aktarabiliyor muyum?

Yani hocam bu gibi siteler genelde demo için veya geliştiricilerin çok uğraşmak istemediği açık kaynak projeler için kullanılıyor. Eğer gerçekten bir forum kurmak istiyorsanız ve bu küçük bir hedef değil ise ucuz bir hosting ve alan adı alıp içine MyBB kurabilirsiniz. En azından ben ilk başladığımda böyle yapmıştım. Belki yakında bir rehberde paylaşabilirim.

Büyük bir hedefim yok aktiflik olsun azıcıkta üye olsun gibi bir hedefim var😊. Ayrıca flarum siteyi kendisi barındırıyor galiba domain de pek önemli değil SEO ayarı bile yapabiliyorum bence 0 TL'ye çok mantıklı. Belki ilerleme kaydedersem belki😃.

Bir de Flarum'u kendi sunucuma aktarabiliyor muyum?
FreeFlarum'un böyle bir hizmeti olup olmadığını hatırlamıyorum ama önermiyorum. Aşırı eklenti siteleri bozar.
Mesela hatalı eklenti kurmam sonucunda bizdeki Flarum kalıcı hasar gördü. Siteyi tekrar hazırlayacağız...

1745858280632.webp

Tasarım hatalı açılıyor derken ne gibi bir sorun buldunuz?

1745858331047.webp

FreeFlarum'un böyle bir hizmeti olup olmadığını hatırlamıyorum ama önermiyorum. Aşırı eklenti siteleri bozar.
Mesela hatalı eklenti kurmam sonucunda bizdeki Flarum kalıcı hasar gördü. Siteyi tekrar hazırlayacağız...

Eki Görüntüle 144409

Eki Görüntüle 144410
Hmm yani hoşgeldiniz yazısı sağda dursada olur düzeltirim zaten teşekkürler.

Ay

Eki Görüntüle 144409

Eki Görüntüle 144410

Son düzenleme: