Eren A

Yetkin
Merhaba, freelance iş yapan birisi olarak nasıl kredi kartı alabilirim? 2 yıldır aktif kullandığım Vakıfbank üstünden başvurdum ama reddedildi. Sebep belirtmemişler de. Taksit imkanı olduğundan World düşünüyorum. Freelance ödemelerim bir şirketten yatmıyor.

Normalde şahıs şirketi kurup kazandığın parayı gelir olarak gösterip vergisini ödemen gerek. Resmi olarak gelir olduğunda rahatça istediğini yapabilirsin. Şu an illegal kazanç elde ediyorsun ve bankanın gözünde işsizsin:)

Ziraat Bankası ve İş Bankası'nı dene. Limiti az da olsa kart aldıktan sonra harcamalarını karttan yapıp borcunu ödedikçe kredi notun yükselir, limit artar.

Ne kadar limit istiyorsan ona göre miktardaki (%10 fazlası gerekiyor sanırım) parayı bir hesaba yatır, o hesaptaki belirlenen miktarı bloke edip karşılığında kredi kartını veriyorlar.

Maaş alıyorsan hesabına yatmadan 1 gün önce kart başvurunu yap hesabında bir miktar para gözüksün ya da caddelerde kota doldurmak için kredi kartı dağıtan banka çalışanları var onlarla karşılaşırsan banka sicilin temizse hemen veriyorlar.

Normalde şahıs şirketi kurup kazandığın parayı gelir olarak gösterip vergisini ödemen gerek. Resmi olarak gelir olduğunda rahatça istediğini yapabilirsin. Şu an illegal kazanç elde ediyorsun ve bankanın gözünde işsizsin:)

Ziraat Bankası ve İş Bankası'nı dene. Limiti az da olsa kart aldıktan sonra harcamalarını karttan yapıp borcunu ödedikçe kredi notun yükselir, limit artar.
Dediğin doğru da beni amele olarak düşün, dijital amele. 😃🙏 Amele şahıs şirketi kurup 3 kuruşun vergisini verse borçlu çıkar.