R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 2 Şubat 2025 #1 Merhaba. Freelance platformlarında yabancı kişilerle doğrudan iletişime nasıl geçilir?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.086 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.785 Yer İstanbul 2 Şubat 2025 #2 Kişi doğrudan iletişim bilgisi paylaşırsa geçersin ama o platform ödeme almalarını garanti altına aldığı için bunu yapabileceğini sanmıyorum.
Kişi doğrudan iletişim bilgisi paylaşırsa geçersin ama o platform ödeme almalarını garanti altına aldığı için bunu yapabileceğini sanmıyorum.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 2 Şubat 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Kişi doğrudan iletişim bilgisi paylaşırsa geçersin ama o platform ödeme almalarını garanti altına aldığı için bunu yapabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Alanında profesyonel kişiyle iletişime geçtim diyelim ve belli bir süre muhebbet yürüttüm diyelim ve güven kazandık aramızda. Bir txt dosyasının içerisine numarayı ekleyip paylaşırsam bunu Fiverr algılar mı acaba?
Recep Baltaş dedi: Kişi doğrudan iletişim bilgisi paylaşırsa geçersin ama o platform ödeme almalarını garanti altına aldığı için bunu yapabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Alanında profesyonel kişiyle iletişime geçtim diyelim ve belli bir süre muhebbet yürüttüm diyelim ve güven kazandık aramızda. Bir txt dosyasının içerisine numarayı ekleyip paylaşırsam bunu Fiverr algılar mı acaba?