- Makaleler
- 1
@SunseTTime Navite G-Sync modülü her zaman daha iyidir, G-Sync takık biri isen öyle alman daha mantıklı olur. Bir de oyun içi V-Sync önerilmiyor şu anda, NVCP V-Sync öneriliyor, yani control panelden v-sync aç, oyun içi kapalı olsun. Reflex olan oyunlarda da düşük gecikme modu-ultra alma, auto kalsın. Bir araştır, dediğim gibi kullanıldığını globalde göreceksin. Böyle daha iyi sonuç alınıyor muhtemelen. Düşük gecikme modunun olayı, V-Sync ile kombine çalışması, FPS sabitlemene gerek kalmadan 3-4 FPS daha aşağısını veriyor, bir de Reflex ile aynı mantık, gecikme düşürüyor.
@SunseTTime Bende bu arada 144 Hz panel var, ona rağmen hiç yırtılma göremiyorum. FPS 200 civarında hikaye oyunlarında, CS gibi oyunlarda da 700-800 bazen 1000. Gözün çok mu hassas acaba.
144 Hz üstü yırtılma görmen biraz ilginç geldi. Rahatsız edici düzeyde hiç denk gelmedim diyebilirim, fark edemedim yani ciddi anlamda.
@SunseTTime Bende bu arada 144 Hz panel var, ona rağmen hiç yırtılma göremiyorum. FPS 200 civarında hikaye oyunlarında, CS gibi oyunlarda da 700-800 bazen 1000. Gözün çok mu hassas acaba.
144 Hz üstü yırtılma görmen biraz ilginç geldi. Rahatsız edici düzeyde hiç denk gelmedim diyebilirim, fark edemedim yani ciddi anlamda.