GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Vodafone FreeZone'da bulunan 3 ay ücretsiz YouTube Premium kampanyasına denk geldim. 4. ayda faturanıza yansıtılır yazıyor. Peki ben bunu 4. aya gelmeden iptal edebiliyor muyum?

Merhaba. Vodafone FreeZone'da bulunan 3 ay ücretsiz YouTube Premium kampanyasına denk geldim. 4. ayda faturanıza yansıtılır yazıyor. Peki ben bunu 4. aya gelmeden iptal edebiliyor muyum?
- Evet, Vodafone FreeZone'dan alınan 3 aylık YouTube Premium'u 4. aya gelmeden iptal edebilirsiniz.

İptal işlemini şu adımlarla gerçekleştirebilirsiniz:

1. YouTube Uygulamasını veya Web Sitesini Açın:
- Mobil cihazınızda YouTube uygulamasını açın veya bilgisayarınızda YouTube web sitesine gidin.

2. Hesabınıza Giriş Yapın:
- YouTube hesabınıza giriş yapın. Giriş yapmak için Gmail adresinizi ve şifrenizi kullanın.

3. Profil Resmine Tıklayın:
- Sağ üst köşedeki profil resminize tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğine gidin.

4. Premium Seçeneğini Bulun:
- "Premium" sekmesine tıklayın. Bu sekme altında YouTube Premium aboneliğinizle ilgili bilgileri göreceksiniz.

5. Aboneliğinizi İptal Edin:
- "Aboneliği iptal et" seçeneğine tıklayın. İptal işlemi için talimatları takip edin.

6. İptal Onayını Kontrol Edin:
- İptal işlemi tamamlandıktan sonra, iptal onayını kontrol edin. E-posta veya uygulama üzerinden bir onay alabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek YouTube Premium aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

• Abone dilerse YouTube Premium üyeliğini herhangi bir cezai şart ödemeksizin iptal edebilir. İptal talebi, hediye 3 aylık dönemde yapıldıysa, iptal talebinin gerçekleştiği ilgili aylık yenileme döneminin sonunda, iptal talebi hediye 3 aylık dönemi takiben ücretlendirmenin başlaması sonrasında yapıldıysa, iptal talebinin gerçekleştiği son ödeme ayı sonunda hüküm doğurur.

Bu maddeye göre iptal edebilirsin.