NqrkOz 42

Üstün
Makaleler
6
Vodafone Premium'a abone olmak istiyorum ama aklımda bir soru var. 130 TL'ye denk geliyor abonelik; benim tek ilgilendiğim kısım ayda 10 GB ve 150 TL Vodafone Pay bakiyesi veriliyor olması. İşin sonunda eğer gözden kaçırdığım bir şey yoksa 20 TL kârım oluyor. Bu bakiye sistemini bilmediğim için sormak istiyorum; bakiyeyi herhangi bir banka hesabıma aktarabilir miyim? Ayrıca faturamın sadece 150 TL'lik kısmını ödeyebilir miyim, yoksa tam bir fatura kadar bakiye mi olması gerekiyor? Faturam talimatlı; 150 TL'lik kısmını ödeyip kalanını otomatik ödeme talimatı verdiğim banka hesabımdan ödenmesini istiyorum, bunu yapabilir miyim?
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakiyeyi başka yere aktaramıyorsun, cüzdan bakiyesi veriyor.

Bu arada 130 TL değil, 100 TL gidiyor. Faturaya yansıtma bedeli almıyormuş. 50 TL kâr yani.

Talimatı kaldır, her ay Vodafone Pay hesabına (cüzdana) kalan tutarı atıp faturanı öde.

Vodafone Pay kartına değil, direkt cüzdana at kalan tutarı.

Bakiyeyi başka yere aktaramıyorsun, cüzdan bakiyesi veriyor.

Bu arada 130 TL değil, 100 TL gidiyor. Faturaya yansıtma bedeli almıyormuş. 50 TL kâr yani.

Talimatı kaldır, her ay Vodafone Pay hesabına (cüzdana) kalan tutarı atıp faturanı öde.

Vodafone Pay kartına değil, direkt cüzdana at kalan tutarı.
Hocam peki faturanın sadece 150TL'lik kısmını ödeyebilir miyiz? Bir banka hesabımdan otomatik ödeme talimatı ile ödeniyor ama tamamen Vodafone Pay sistemine geçmek istemiyorum, bu yapılabilir mi? Açıklayacak olursam istediğim aslında fatura çıktığı zaman 150TL'lik kısmı ödeyip ondan sonra kalan tutarı zaten halihazırda olan otomatik ödeme talimatımın son ödeme tarihinde ödemesi, bilginiz var mı?

Hocam peki faturanın sadece 150TL'lik kısmını ödeyebilir miyiz? Bir banka hesabımdan otomatik ödeme talimatı ile ödeniyor ama tamamen Vodafone Pay sistemine geçmek istemiyorum, bu yapılabilir mi? Açıklayacak olursam istediğim aslında fatura çıktığı zaman 150TL'lik kısmı ödeyip ondan sonra kalan tutarı zaten halihazırda olan otomatik ödeme talimatımın son ödeme tarihinde ödemesi, bilginiz var mı?
Hayır, olmuyor. Denemiştim daha önce. Faturanın tamamını ödeyebilirsiniz cüzdana ekstra para ekleyerek.

O zaman abonelikle uğraşmam ya, saçma olmuş bunu yapmamaları, ya da biriktirip bir faturayı bedavaya getirmek gerek o da çok uzun zaman alır.
Aboneliğe devam edecekseniz biriktirmek mantıklı. Silinmiyor sanırım cüzdandaki para. Mantıken silinmemesi lazım.

İleride 1, bilemedin 2 faturayı böyle halledersin.