Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaslar selam, 1.5 hafta sonra 6 kisilik bir KYK yurduna gidiyorum. KYK internetlerinin rezil oldugunun farkindayim ve o yuzden mobil bir paket alip onunla gecinmeyi dusundum fakat bildiginiz gibi mobil operatorlerin sattigi sinirsiz paketlerde hotspot limitleri var. Turk Telekom kullaniyorum ve Yeni Nesil Sinirsiz paketini alacagim.

Hatta sanirsam 4 Eylul'den oncesine kadar bu pakette hotspot limiti yokmus fakat sonradan 30 GB limit eklenmis. PdaNET, PairVPN ve TTL degistirme gibi yontemleri duydum, hangisi kesin calisiyordur ve calisiyorsa nasil kullanabilirim bilgilendirirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

TTL diye bir muhabbet vardı, araştırabilirsin. Onu her cihazda değer girip yapılıyordu, ben de gidince bakacağım duruma göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet paketinden yememesi için hotspot alabilirsin ekstra olarak. Ben mesela Turkcell'de 50 GB hotspot paketi almıştım. Bazen laptopu sahilde kullanıyorum, paylaşıma açabiliyorum. Hotspot'tan yiyor sadece. Türkcell'de pahalı gerçi 50 GB Hotspot 600 TL fiyatı var. Ama işimi fazlasıyla görmüştü.