Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 28 Ocak 2025 #1 It Takes Two'yu bir kişi alınca diğeri satın almadan oynayabiliyor, bunu biliyorum. Fakat bu tek kişiyle mi sınırlı? Yani ben It Takes Two aldığımda Friend's Pass indiren her arkadaşım benle oynayabiliyor mu para vermeden?
It Takes Two'yu bir kişi alınca diğeri satın almadan oynayabiliyor, bunu biliyorum. Fakat bu tek kişiyle mi sınırlı? Yani ben It Takes Two aldığımda Friend's Pass indiren her arkadaşım benle oynayabiliyor mu para vermeden?
Çözüm YES 28 Ocak 2025 Tek kişi ile sınırlı değil. "Ev sahipleri aynı anda yalnızca bir arkadaşını davet edebilir, ancak önceki arkadaşı oynamayı bıraktıktan sonra başka bir arkadaşını davet edebilir." It Takes Two – Friend's Pass – Official EA Site – Electronic Arts Invite a friend to join the adventure in It Takes Two for free*, even if they don’t own the game! www.ea.com
Tek kişi ile sınırlı değil. "Ev sahipleri aynı anda yalnızca bir arkadaşını davet edebilir, ancak önceki arkadaşı oynamayı bıraktıktan sonra başka bir arkadaşını davet edebilir." It Takes Two – Friend's Pass – Official EA Site – Electronic Arts Invite a friend to join the adventure in It Takes Two for free*, even if they don’t own the game! www.ea.com
sndwchmaker Yetkin Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 508 Çözümler 4 Beğeniler 582 28 Ocak 2025 #2 Bildiğim kadarıyla evet. Artı 0 Eksi
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 28 Ocak 2025 #3 Tek kişi ile sınırlı değil. "Ev sahipleri aynı anda yalnızca bir arkadaşını davet edebilir, ancak önceki arkadaşı oynamayı bıraktıktan sonra başka bir arkadaşını davet edebilir." It Takes Two – Friend's Pass – Official EA Site – Electronic Arts Invite a friend to join the adventure in It Takes Two for free*, even if they don’t own the game! www.ea.com Artı 0 Eksi Çözüm
Tek kişi ile sınırlı değil. "Ev sahipleri aynı anda yalnızca bir arkadaşını davet edebilir, ancak önceki arkadaşı oynamayı bıraktıktan sonra başka bir arkadaşını davet edebilir." It Takes Two – Friend's Pass – Official EA Site – Electronic Arts Invite a friend to join the adventure in It Takes Two for free*, even if they don’t own the game! www.ea.com