Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bazı oyunlarda botlar acayip bir şekilde oynuyor ama bazı oyunlar da tam tersi boş kalmasın amacıyla koyulup öylece bekleyiveriyor. Mesela Left 4 Dead'deki botlardan ben çok çektim. Abi direniş modundayız yani biraz da olsa savunmaya geç ama yok gidecek 5-10 zombinin olduğu yerde iyileştirme yapacak :D Sizin oynadığınız oyunlarda botlarla aranız nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.

Battlefield 1'de Türkler çok zorluyor. İngilizler olarak oynarken Türkleri yenmek için 5-6 tekrar yaptığımı hatırlıyorum. Arkadan biri gelip Allahuekber diye bağırıp bıçağı sokuyor o sokmasa diğeri top fırlatıyor Çanakkale cephesi çok karışık ya.

En son BF1 oynarken botlardan birisi anneme küfretti kaçtı böylesine gerçekçi botlar için EA'e teşekkür ederiz :D

Son düzenleme:
Bazı oyunlarda botlar acayip bir şekilde oynuyor ama bazı oyunlar da tam tersi boş kalmasın amacıyla koyulup öylece bekleyiveriyor. Mesela Left 4 Dead'deki botlardan ben çok çektim. Abi direniş modundayız yani biraz da olsa savunmaya geç ama yok gidecek 5-10 zombinin olduğu yerde iyileştirme yapacak :D Sizin oynadığınız oyunlarda botlarla aranız nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.
CS 2 dm atıyorum bazen on numara 2 tane insan gelmiyor botlarla vs atıyorum. VS denilemez aslında hepsi hile oluyor zaten.
Daha önce girmediyseniz bi girip deneyin çok zevkli.

Korkulu rüyam.

avatars-t2WnG4o8DfJ7zG54-zgje0w-t240x240.webp