Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Eğri oturup doğru konuşacak olursam eğer, korku oyunlarına karşı bir antipatim var. Nedense oynamayı istiyorum lakin sonra bir şey beni bu konuda geriye itiyor. Tabii sevmemem bu türdeki kaliteli oyunların olduğu gerçeğini değiştirmez. Siz neler düşünüyorsunuz bu türle alakalı? Sevdiğiniz bir korku oyunu var mı ayrıca?

Eğri oturup doğru konuşacak olursam eğer, korku oyunlarına karşı bir antipatim var. Nedense oynamayı istiyorum lakin sonra bir şey beni bu konuda geriye itiyor. Tabii sevmemem bu türdeki kaliteli oyunların olduğu gerçeğini değiştirmez. Siz neler düşünüyorsunuz bu türle alakalı? Sevdiğiniz bir korku oyunu var mı ayrıca?

En peak hali five night at freddy serisi ve Outlast'ın popüler olduğu dönemdi. Fanf da 3'ten sonra Outlast da da Whistleblower'dan sonrasını oynamaya gerek yok.

Çok fazla korku oyunu oynamadım, oynadığım oyunlar ise amatör tarzdaydı. Sadece basit korku hareketleri, jumpscarelar, yok ordan bir şey geliyor burdan bir şey sarkıyor mantığında olunca çok korkutmuyordu. Ama oynadım.

Dying light, Resident Evil 2 - 4 gibi Jump Scare üzerine dayalı olmayan korku oyunları ilgimi çekiyor. Minimal düzeyde jumpscare de sorun yok da her korku ögesinde Şok faktörü ya da ağırlıklı jumpscare olan oyunlar gram ilgimi çekmiyor.

Dying light, Resident Evil 2 - 4 gibi Jump Scare üzerine dayalı olmayan korku oyunları ilgimi çekiyor. Minimal düzeyde jumpscare de sorun yok da her korku ögesinde Şok faktörü ya da ağırlıklı jumpscare olan oyunlar gram ilgimi çekmiyor.
Yani dying light oynamadım ama Senua HellBlade 2 mesela gerici bir oyundu. Control adlı oyun da öyle.

Korku sevmeyip oynayamayacağımı düşünmüştüm ama dying light 1 ve 2 aldım bakalım umarım oynayabilirim.

Silent hill ve residenr evil serisini de oynamadım. Bu aralar silent hill i youtuberlardan izliyorum. Tek temennim biraz olsun alışıp ağır korku olmayanlara adım atmak, özellikle silent hill in gelecek serileri ve resident evilin tüm serisi.