Fmab bile geçmiş o da abartı ama bu hepten abartı. 4-5 bölüm izledim macera temalı konusu hoş da çok bayıyor, ilişkiler duygular falan iyi de klasik macera animesi. Nesi abartıldı bu kadar anlamış değilim.
Detaylar
Kim cevapladı?4-5 bölüm baydığı için izlenmiyor animenin kendini izlettirebilmesi de bir faktör .4-5 bölüm ile kesin karar vermek iyiymiş. Önce bir komple animeyi izle sonra konuşursun.![]()
RDR2 gibi düşün zamanla açılıyor koca anime 4-5 bölüm baydı diye abartılıyor denilmez. Ha bitirdikten sonra fikrin değişmezse eyvallah saygı duyarım.4-5 bölüm baydığı için izlenmiyor animenin kendini izlettirebilmesi de bir faktör .
Bir tane yine böyle bir anime vardı. Yaz lise animesi, çocuk önceden kız gibiymiş davranış olarak. Sonra çocuk, kız erkeklerden nefret ediyorum diye bağırdığı için kaybolmuş, normalde ikisinin randevusu var mış. Sonra çocuk isim falan değiştirip erkeksi oluyor daha çok. Kız, çocuğun eski halini özlüyor falan. Çok sıkıcı ancak herkes aşırı övüyor, bende mi sorun var falan diyorum kendime. Overrated olduğundan dolayı böyle, yoksa birçok anime güzel falan değil. Frieren'i izlemedim ancak YT Shorts'tan gördüğüm kadarıyla sıkıcı baya.
- Makaleler
- 3
Hikayesini bitirdim, ne sonunda ne de başında açılıyor. Freiren de aynı. 7'sinde ne ise 70'inde o.RDR2 gibi düşün zamanla açılıyor koca anime 4-5 bölüm baydı diye abartılıyor denilmez. Ha bitirdikten sonra fikrin değişmezse eyvallah saygı duyarım.