Frieren abartılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 398
Katılıyorum. Ben de aynı şekilde 4 5 bölüm izleyip kapattım beni çok sarmadı biraz fazla abartılmış bence de.
Belki bir şans daha verip bir ara tekrar izleyebilirim merakta ediyorum

4-5 bölüm ile kesin karar vermek iyiymiş. Önce bir komple animeyi izle sonra konuşursun.

Myal'teki ilk 100 overrated zaten.

4-5 bölüm baydığı için izlenmiyor animenin kendini izlettirebilmesi de bir faktör .
RDR2 gibi düşün zamanla açılıyor koca anime 4-5 bölüm baydı diye abartılıyor denilmez. Ha bitirdikten sonra fikrin değişmezse eyvallah saygı duyarım.

Bir tane yine böyle bir anime vardı. Yaz lise animesi, çocuk önceden kız gibiymiş davranış olarak. Sonra çocuk, kız erkeklerden nefret ediyorum diye bağırdığı için kaybolmuş, normalde ikisinin randevusu var mış. Sonra çocuk isim falan değiştirip erkeksi oluyor daha çok. Kız, çocuğun eski halini özlüyor falan. Çok sıkıcı ancak herkes aşırı övüyor, bende mi sorun var falan diyorum kendime. Overrated olduğundan dolayı böyle, yoksa birçok anime güzel falan değil. Frieren'i izlemedim ancak YT Shorts'tan gördüğüm kadarıyla sıkıcı baya.

RDR2 gibi düşün zamanla açılıyor koca anime 4-5 bölüm baydı diye abartılıyor denilmez. Ha bitirdikten sonra fikrin değişmezse eyvallah saygı duyarım.
Hikayesini bitirdim, ne sonunda ne de başında açılıyor. Freiren de aynı. 7'sinde ne ise 70'inde o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…