Frieren: Beyond Journey's End manga alınır mı?

İnsanlar farklı ve klişe bulunmayan, tutkuyla yapılan serilere şu an aç doğrusu. O yüzden ben puanda bir gariplik göremedim kendi açımdan.

Mesela dungeon meshi de harika, hatta bana kalırsa en az frieren kadar harika bir yapım, o Frieren'den önce çıkmış olsaydı emin olabilirsin ki o şu an top seviyede olabilirdi, nevi şahsına münhasır yapımlar cidden...

Bu mangada kaç bölüm (chapter) var? Cilt 1 diyor ya. Genelde Mangadex'den İngilizce okuduğum için bilmiyorum. Benim zamanımda Türkiye'de manga satan yer neredeyse yoktu.

Animesini izledim. Eğer nostajik duyguları yaşamayı, Slice of Life, doğa üstü güçler tarzı seviyorsan al mangayı. Kahraman'ın partisindeki Elf karakterini konu alıyor. Ana karakterimiz bölüm bölüm dünyayı dolaşıp sorunları çözüyor. Gezdikçe de arkadaşları hakkında yeni şeyler keşfedip kaçırdığı fırsatlar için hüzünleniyor.

Son düzenleme:
İnsanlar farklı ve klişe bulunmayan, tutkuyla yapılan serilere şu an aç doğrusu.
Anime dünyasında taş çatlasa 100-150 adet yapım var izlemeye değecek, gerisi tırt.
Yeni yapımların çoğu klişe ve sıradan oluyor.
Dungeon Meshi, Frieren kadar tutmaz; sonradan açılan bir seri, hikaye açılana kadar izleyiciler 10-15 bölüm kadar sabretmez.

Ama çok farklı bir seri, yani çizimi bile alıştığımız türden değil, yani sırf farklı diye oy alma ihtimali bile vardı, onun dışında söylediklerine kesinlikle katılıorum, yeni serilerin çoğu da tırt...

Şu an ne kadar ilerledi bilmiyorum, sanırım 9 manga kadar yazmışlar ve dizi de 28 bölüm çıkmış. Yani, 60 kadar manga mı yazılacak? Doğru mu anladım?

Ben chapter olarak söyledim. Şu an 132 chapter çıktı mangada. Anime mangaya göre chapter 60 da bitiyor.
O dediğiniz 9 manga cilt. Kaç cilt olduğunu bilmiyorum.

Aslında izlerken Trigger stüdyosunun yaptığı anlaşılıyor. Zaten stüdyonun kendine haz bir tarzı var.

Evet yanlış hatırlamıyorsam şu küçük krallı bir anime vardı, çocuk dodge ustasıydı annesi babası ölmüştü falan o animenin stüdyosu muydu?

Evet yanlış hatırlamıyorsam şu küçük krallı bir anime vardı, çocuk dodge ustasıydı annesi babası ölmüştü falan o animenin stüdyosu muydu?

Ousama ranking animesini diyorsanız hayır onların değil.
İşlerine bu siteden bakabilirsiniz.

Animeden izleyip mangasını devam niteliğinde alın. Sağolsunlar işi ticarete döken stüdyolar 10 bölümü 70 gün + yayınlanma tatihi şeklinde yayınlamakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…