Blue Lock'un mangasıni normalde satın alacaktım lakin bir kitap 225 TL olunca alamamak zorunda kaldım. Internetten hem okumak hem de indirmek için hangi siteleri kullanabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Adumanga sitesini kullanabilirsin Türkçe hem de.
Ama galiba sitesinden indiremiyorsunuz. Ben telefona indirmek için mihon uygulamasına eklentiyle adu mangayı ekleyip oradan indiriyorum mangaları.
Ama galiba sitesinden indiremiyorsunuz. Ben telefona indirmek için mihon uygulamasına eklentiyle adu mangayı ekleyip oradan indiriyorum mangaları.
Son düzenleme:
Dediğiniz uygulamayı indirdim lakin sayfa kaydırılmıyor. Sizde de var mı böyle bir şey?Adumanga sitesini kullanabilirsin Türkçe hem de.
Ama galiba sitesinden indiremiyorsunuz. Ben telefona indirmek için mihon uygulamasına eklentiyle Adumanga'yı ekleyip oradan indiriyorum mangaları.
Tamamdır, sorunu çözdüm. Gerçekten manga düzenine göre olduğu için sola kaydirmak gerekiyormuş. Teşekkürler.
Son düzenleme:
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Dediğiniz uygulamayı indirdim lakin sayfa kaydırılmıyor. Sizde de var mı böyle bir şey?
Tamamdır, sorunu çözdüm. Gerçekten manga düzenine göre olduğu için sola kaydirmak gerekiyormuş. Teşekkürler.
İyi okumalar hocam.