Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
1300

OFFSET

Yetkin
Merhabalar arkadaşlar, 2022 sonlarında ilk hazır sistemimi aldım. İçerisinde Frisby 600W 80+ bir PSU vardı ve bilgisayardan garip bir ses geliyordu. Değişime gönderdim, geri geldiğinde taktım ancak 1-2 hafta sonra aynı ses tekrar ortaya çıktı. İlginç olan durum ise bu sesi sadece sol kulağım duyuyor, sağ kulağım ise duymuyor. Hatta bir link bırakayım:

[]

İşte böyle bir ses var. Bu 1.5 senelik süre zarfında hiç kapanma olmadı, 4-5 kez elektrikler kesildi ancak sorunsuz çalışıyor. Ancak bu ses beni rahatsız etmeye başladı. Bana uygun fiyatlı, 500-550W ve 1300TL'yi geçmeyen bir PSU önerir misiniz? İyi forumlar.

Sistemim: Ryzen 5 5500, RTX 2060 Super, 2x8GB DDR4 3200MHz RAM, 5 adet (2 SATA SSD, 1 NVMe SSD, 2 HDD) ve 6 adet kasa fanı bulunmakta.

Açıp devre kartına bakmadan internetten okuduğun incelemeye göre konuşuyorsun, ürünü kullanmamışsın bile.

İncelemede adam kocaman fotograf koyuyor devre kartiyla ilgili. Devre kartini ha internet sitesinde gormusum, ha elime alip bakmisim ne fark ediyor pardon?

Onu da gectim internetteki incelemeler haricinde kullanip mi yorum yapmak gerekli? İncelemedeki testlerini gordum, kullansam ne fark ediyor ki? İnceleme daha detayli bilgi veriyor urun hakkinda sonucta.

Başta "İkisi aynı." diyordun, ben devre kartı ve SIP farkını ortaya koyunca "Tek avantajı SIP." demeye başladın.

VXP'nin yalnizca SIP korumasi oldugu icin ikisi ayni zaten. Tek avantaji, Frisby'den kendisini pek farkli kategoriye koydurmayacak SIP korumasi. Bu kadar.

Bu arada devre karti farkini ortaya falan koymadiniz. Ben hala iki PSU'nun da devre kartini goremiyorum konuda.

Evet. Hala ayni alaya almalar, dalga gecmeler. Tartismayi duzgun bir zemine oturtmaya calistikca bozuyorsunuz. Tebrikler.

Son düzenleme: