Frisby FCL-360b ARGB 360mm soğutucu kabloları nasıl takılmalı?

mami3774

Üyecik
Frisby FCL-360B ARGB 360mm siyah işlemci sıvı soğutucu. Bu ürünü aldım fakat renklerini nasıl değiştireceğimi bulamadım. Anakart üstünde JRGB ve JRAINBOW var, hangisine takacağım? Isı derecesi de gözükmüyor. Anakart MSI B550-A Pro, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

ARGB yoksa takamazsin anakartin portu olması gerek veya kontrolcü alman gerekir.

JRAINBOW olana takılması lazım eğer girişi 3 pin ise.

Hayır RGB sabit yanar yani kontrol edilmez ayrıca senin attığın RGB LED ARGB için add_gen 2.0 veya 2.1 olması gerekiyor.

Hocam iyi misiniz adam 12v a mı takıcak 3 pin 5v olduğu için Jrainbow slotuna takıcak ve evet kontrol edilebilir msi yazılımı üzerinden veya signalrgb/openrgb. Attığım fotoğrafta zaten addressable rgb olduğu yazıyor. Ayrıca aynı anakarttan arkadaşta var tüm fanları argb hepsinide kontrol ediyor.

Doğrudur dostum, ASUS anakartlardaki ADD_GEN isimlendirmesiyle karıştırmışım orayı, kusura bakma. MSI tarafında o portun adı JRAINBOW olarak geçiyor ama ikisi de fiziksel olarak aynı 3-pin 5V ARGB yapısında. Soğutucuyu oraya takarsan sıkıntısız çalışır ve yazılımla da kontrol edersin. Eyvallah bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…