Oyunun pek zorluğu olmadığı için sinirlenmiyorum bu da bana çok iyi geliyor eskiden Crack'li oynardım şimdi satın aldım daha oynama fırsatım olmadı ama bu tür oyunlar keyifli oluyor.
Oyunun pek zorluğu olmadığı için sinirlenmiyorum bu da bana çok iyi geliyor eskiden Crack'li oynardım şimdi satın aldım daha oynama fırsatım olmadı ama bu tür oyunlar keyifli oluyor.
Pelet endüstrisiyle operasyonunuzu genişletin ve saman bazlı üretkenliğinizi artırın! Saman hasadı özel makineleri, aletleri ve diğer kaynakları içerir.
Krone ve Bressel und Lade üreticilerinin makinelerini çalıştırır. Dünyanın ilk mobil pelet hasat makinesi, balya makineleri ve daha fazlası gibi.
Depolama ve işleme için yapılandırılabilir bir endüstri salonu, işlenmiş peletlerin kârını artırmak için isteğe bağlı bir hol vinci ve otomatik bir paletleyiciyle birlikte gelir.
Önceden oynadığım dönemlerde çok mod kurdum. Oyun zaten mod kurunca az çok eğlenceli oluyor. İşin garip tarafı da hiçbir modu hatırlamıyorum. Genellikle oynayışı değiştiren modlardı ama.
Mesela römork bağlamak için araçtan inebiliyordun veya su doldurmak için hortum sistemleri gibi gibi.