Beyfendi

Uzman
Collect900 For Sugarcane And Poplar modunu yapıyorum ama tablayı takmak istediğimde takılamaz hatası veriyor. Alternatif ya da çözümü var mı ?

Collect900 For Sugarcane And Poplar modunu yapıyorum ama tablayı takmak istediğimde takılamaz hatası veriyor. Alternatif ya da çözümü var mı ?
Bu sorunla başa çıkabilmeniz için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Modun Güncellenmesi:
- Modu en son sürüme güncelleyin. Modun geliştirici web sitesinden veya oyunun modlar bölümünden en güncel sürümünü indirin.

2. Uyumluluğu Kontrol Edin:
- Modun FS 23 ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Bazı eski modlar yeni sürümlerle uyumlu olmayabilir.

3. Diğer Modları Kapatın:
- Diğer yüklü modları geçici olarak devre dışı bırakın. Bazen modlar arasında çakışmalar yaşanabilir.

4. Modun Kurulumunu Kontrol Edin:
- Modun doğru bir şekilde kurulduğundan emin olun. Mod dosyalarını doğru klasöre yerleştirdiğinizden ve gerekiyorsa dosya izinlerini kontrol edin.

5. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
- Oyun dosyalarınızı doğrulamak için platformunuza (Steam, Epic Games vb.) göre ilgili araçları kullanarak dosya bütünlüğünü kontrol edin.

6. Oyun Ayarlarını Sıfırlayın:
- Oyun ayarlarınızı varsayılan değerlerine döndürmeyi deneyin. Bu bazen sorunları gidermede faydalı olabilir.

7. Mod Yapımcıları ile İletişim:
- Eğer tüm bu adımlardan sonra sorun devam ediyorsa, modun yapımcılarıyla iletişime geçin ve durumu açıklayın.

8. Alternatif Modlar:
- Eğer sorun çözülmezse, benzer işlevsellik sağlayabilecek alternatif modları araştırın. Bazı oyun toplulukları modlarını paylaşıyor; burada alternatifler bulabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuza çözüm bulabileceğinizi umuyorum.

Mod dosyalarını inceledim APK dosyasındaki maps_fillTypes dosyasına düzenleme yapılması gerekliymiş onu yaptım sorun çözüldü