Açıkçası 2600'e 480T varken tercih etmem bunu. Patlatmalı PCI yuvası ve üstte 360 desteğinin olmaması yeterli eksiler. 480T'nin fanları da muhtemelen çok daha iyi.

Siz söyleyince fiyatına bakayım dedim sepete özel indirim ile 2.136,55 TL gözüküyor. İhtiyacı olana cidden çok güzel fırsat.

https://www.hepsiburada.com/corsair...midtower-siyah-cc-9011272-ww-pm-HBC00007705PP
Biraz boş bir kasa onu diyeyim, yani böyle "auuu corsair bu" dedirtmiyor. Ancak babası 470T gibi, ucuz ve geniş. 470T'nin aksine hava akışında da daha iyi. Tip olarak da idare eder, gerçekte fotoğraflarından daha iyi duruyor.

Biraz boş bir kasa onu diyeyim, yani böyle "auuu corsair bu" dedirtmiyor. Ancak babası 470T gibi, ucuz ve geniş. 470T'nin aksine hava akışında da daha iyi. Tip olarak da idare eder, gerçekte fotoğraflarından daha iyi duruyor.
Hocam yaş 41 olunca elimizden teneke denen kasalardan tutun full tower kasalara kadar niceleri geçti, sonra kablo kanalı olan kasaların gelmesiyle herkesi iyi hava akışı ve kablo düzeni için o kasalara yönlendirmeler falan derken Corsair'in Carbide serisinden çok kasa kullandım. Corsair 480T modelinin iç yapısı fazla geniş bile geliyor bana, o yüzden bu kasaya ben E-ATX anakart yakıştırıyorum açıkçası.

Hocam yaş 41 olunca elimizden teneke denen kasalardan tutun full tower kasalara kadar niceleri geçti, sonra kablo kanalı olan kasaların gelmesiyle herkesi iyi hava akışı ve kablo düzeni için o kasalara yönlendirmeler falan derken Corsair'in Carbide serisinden çok kasa kullandım. Corsair 480T modelinin iç yapısı fazla geniş bile geliyor bana, o yüzden bu kasaya ben E-ATX anakart yakıştırıyorum açıkçası.
Yok ya ben takmam buna E-ATX :D. Dolu dolu bir ATX sistem dizilir ama.
Yalnız dikkat edin sanırım egzos fanı ekstra satın almanız gerekiyor.
Yok, tamamen gereksiz. Pasif egzoz kullanırsın. Ön fanları zaten 2.8mm H²O. Ki üste AIO takarsan zaten tamamen gereksiz.