Enes Bölükbaşı

Çalışkan
Evet önemli bir konu değil belki ama yine de bilgisi olan hocalarımın fikrini almak istiyorum. 2 tane çift kule soğutucu arasında kaldım. Fiyatları birbbirine yakın ama performansları arasında fark var mı? Bilgisi olan hocalarımın cevaplarını bekliyorum.

1767630293200.webp

1767630315628.webp

1800 civarına Peerless Assassin alırdım, aradaki 2-3 derece için fazladan 500-600 TL vermek mantıklı değil.

1000-1500TL arasına ikinci el PA ya da PS de olabilir, sonuçta 2 basit fan ve alüminyum bloktan ibaret. Sorunuzun bu olmadığını biliyorum ama daha ekonomik şeyler önermek istedim.

@Enes Bölükbaşı, Phantom Spirit 120SE net.MP7, Peerless ile kıyaslanabilir ancak.

@Styxrage, Peerless'in fanları da daha gürültülü ve performansı daha düşük. Phantom Spirit aradaki farka değer.
Hocam fiyattan bağımsız MP7 vs Phantom nasıldır? 400 tl fark gözüküyor ama birkaç bişi daha alıcam o fiyat farkı diğer ürünlerle kapanıyor aslında. O nedenle fiyattan bağımsız yorumunuz nedir bu iki soğutucu için. Fark Peerles'te olduğu kadar fazla mı?

Hocam fiyattan bağımsız MP7 vs Phantom nasıldır? 400 tl fark gözüküyor ama birkaç bişi daha alıcam o fiyat farkı diğer ürünlerle kapanıyor aslında. O nedenle fiyattan bağımsız yorumunuz nedir bu iki soğutucu için. Fark Peerles'te olduğu kadar fazla mı?
İkisi arasından Phantom Spirit. Zaten fiyat/performans açısından daha iyisi yok.

1767635470582.webp

Kaynak