S Spyhis Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 936 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 842 Yer Samsun 3 Ocak 2024 #121 @Chef
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 3 Ocak 2024 #122 Spyhis dedi: @Chef Genişletmek için tıkla... Ya ben unuttum cp2077 için hangi sürümdü?
KS KS A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 3 Ocak 2024 #123 Chef dedi: Ya ben unuttum cp2077 için hangi sürümdü? Genişletmek için tıkla... 2.1 sürümü.
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 3 Ocak 2024 #124 Algos dedi: 2.1 sürümü. Genişletmek için tıkla... Hocam halettim de yani ne fps te bir değişen var ne de kalitede. Kalite kısmı hala güzel bir görüntü kaybı vb. yok.
Algos dedi: 2.1 sürümü. Genişletmek için tıkla... Hocam halettim de yani ne fps te bir değişen var ne de kalitede. Kalite kısmı hala güzel bir görüntü kaybı vb. yok.
KS KS A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 3 Ocak 2024 #125 Chef dedi: Hocam halettim de yani ne FPS'te bir değişen var ne de kalitede. Kalite kısmı hala güzel bir görüntü kaybı vb. yok. Genişletmek için tıkla... FPS'de değişen bir şey olmayacak zaten. Hata düzeltmeleri ve oyunları tek bir dosya da toplama diyelim biz bunlara. Modu yapan biraz dinlendi. Artık devam ediyor.
Chef dedi: Hocam halettim de yani ne FPS'te bir değişen var ne de kalitede. Kalite kısmı hala güzel bir görüntü kaybı vb. yok. Genişletmek için tıkla... FPS'de değişen bir şey olmayacak zaten. Hata düzeltmeleri ve oyunları tek bir dosya da toplama diyelim biz bunlara. Modu yapan biraz dinlendi. Artık devam ediyor.
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 3 Ocak 2024 #126 Algos dedi: FPS'de değişen bir şey olmayacak zaten. Hata düzeltmeleri ve oyunları tek bir dosya da toplama diyelim biz bunları. Modu yapan biraz dinlendi. Artık devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Valla alt tab yapınca yine çöküyor babuş.
Algos dedi: FPS'de değişen bir şey olmayacak zaten. Hata düzeltmeleri ve oyunları tek bir dosya da toplama diyelim biz bunları. Modu yapan biraz dinlendi. Artık devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Valla alt tab yapınca yine çöküyor babuş.
KS KS A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 3 Ocak 2024 #127 Chef dedi: Vallahi Alt Tab yapınca yine çöküyor babuş. Genişletmek için tıkla... Bende hiç olmadı biliyor musun o sorun. İlk başlarda oluyordu artık olmuyor. Kişiden kişiye farklı tepki veriyor işte böyle. Daha adam olmasına yol var.
Chef dedi: Vallahi Alt Tab yapınca yine çöküyor babuş. Genişletmek için tıkla... Bende hiç olmadı biliyor musun o sorun. İlk başlarda oluyordu artık olmuyor. Kişiden kişiye farklı tepki veriyor işte böyle. Daha adam olmasına yol var.
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 3 Ocak 2024 #128 Algos dedi: Bende hiç olmadı biliyor musun o sorun. İlk başlarda oluyordu artık olmuyor. Kişiden kişiye farklı tepki veriyor işte böyle. Daha adam olmasına yol var. Genişletmek için tıkla... @Herald Victorious hocam şu modu bi bitirin artık ya valla modun bitme olasılığı iktidarın değişmesi ile aynı oranda .
Algos dedi: Bende hiç olmadı biliyor musun o sorun. İlk başlarda oluyordu artık olmuyor. Kişiden kişiye farklı tepki veriyor işte böyle. Daha adam olmasına yol var. Genişletmek için tıkla... @Herald Victorious hocam şu modu bi bitirin artık ya valla modun bitme olasılığı iktidarın değişmesi ile aynı oranda .
H Herald Victorious Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 5 Beğeniler 62 3 Ocak 2024 #129 Chef dedi: @Herald Victorious hocam şu modu bi bitirin artık ya valla modun bitme olasılığı iktidarın değişmesi ile aynı oranda . Genişletmek için tıkla... Hocam biter bir gün elbet ya. İktidarın da değişmesi tek bir darbeye bakar sıkıntı yok
Chef dedi: @Herald Victorious hocam şu modu bi bitirin artık ya valla modun bitme olasılığı iktidarın değişmesi ile aynı oranda . Genişletmek için tıkla... Hocam biter bir gün elbet ya. İktidarın da değişmesi tek bir darbeye bakar sıkıntı yok
KS KS A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 3 Ocak 2024 #130 Chef dedi: @Herald Victorious hocam şu modu bir bitirin artık ya vallahi modun bitme olasılığı iktidarın değişmesi ile aynı oranda. Genişletmek için tıkla... Bizim eleman paraları aldı. Tatil yaptı kaç gün.
Chef dedi: @Herald Victorious hocam şu modu bir bitirin artık ya vallahi modun bitme olasılığı iktidarın değişmesi ile aynı oranda. Genişletmek için tıkla... Bizim eleman paraları aldı. Tatil yaptı kaç gün.