FSR 3 Modları Yardım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 289
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
Şu anda sonuc olarak durum nedir? Hala FSR 3 yok. AFMF ve Mod olarak FSR 3 mu var?

Vallahi mod var hocam. Ne yapalım. Elde olan bu.
Gercekten acik kaynak olayinda ovduk ama bu rezillik. Sen saldin bunu acikca millet ne yaparsa yapsin dedin saka gibi. En komigide NVIDIA'da kullaniyor. AMD severleri DLSS 3'e giydiriyorlardi oyun yok uygulama yok diye. Hatta AFMF ciktigi icin 4070 yerine 7800XT alanda gordum. AFMF duzgun calisicak diye surekli driver update surekli bi hata duzeltme vs vs milletin cani cikiyor hala. Senin DLSS 3 rakibi FSR 3'un nerede hani aradan 1.5 sene gecti nerdeyse DLSS 3 cikali?

Açık kaynak olayı FSR 1 sürecinden beri olan bir şey. İlk önce mod biter SDK yayınlandıktan sonra FSR sürümleri oyunlara çıkmaya başlar.

FSR 3, FSR 2 veya FSR 1 gibi değil maalesef. NVIDIA 1 sene içinde 45-50 oyuna anca getirdi. İçinden toplasan 10-15 oynanabilir oyun çıkar herhalde veya 20.

Bizlere geç geldiği için aslında süreci uzun olarak görüyoruz. Mesela Intel'de çıkaracak Frame Generation özelliğini. AMD biraz hantal kalıyor. Oyunlara getirme işini ise geliştiriciler yapıyor maalesef. Sponsorlu oyun olduğu zaman daha çabuk ve güzel üstünde duruyorlar ama diğer türlü geliştiricye kalmış

AMD yapay zekayı bile Open Source yapmayı düşünüyor.

Acik kaynak olayi zaten cok guzel bir şey. Ancak bu oyuna gelme isi hala tirt. Bakalim ise yarar seyler olucakmi ilerde.

Acik kaynak olayi zaten cok guzel bir şey. Ancak bu oyuna gelme isi hala tirt. Bakalim ise yarar seyler olacak mı ileride.

Yani adamlar bize ek seçenek sunuyor.

1. Modcular bunu oyunlara yapsın ve kullanıcılar hemen bunları kullansın.
2. Geliştiricler artık elimize bakmasın.

AMD bu işi biraz donanım tarafına yüklemedi. Hatayı orada yaptı. Intel XeSS bile ne biçim görüntü veriyor mesela. AMD her şeyi yazılım üstüne yapınca görüntü hali ile destek alamıyor bir yerden. Çöp gibi oluyor.

XeSS denemedim nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…