FSR 3 Modları Yardım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 289
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
Hocam Discord varsa konuşalim bu konuyu. Ozellikle beceremediğim değer atma kismini tekrar anlatirsiniz. Zaten anlaman lazimdi destek ciktigimda. Demek ki aşkimiz bitmiş.

Yasak değilse neden olmasın. İnan hiç fark etmedim. Sen mesaj yazınca jeton düştü. Sonra sistem özeliklerine baktım aynı.
@Spyhis bile anlamış bak. Benim eşekliğim artık.

Yasak değilse neden olmasın. İnan hiç fark etmedim. Sen mesaj yazınca jeton düştü. Sonra sistem özeliklerine baktım aynı.
@Spyhis bile anlamış bak. Benim eşekliğim artık.
Hocam neden yasak olsun, spyhis öyle bi yazdi ki mesaji dedim icimden bir sey mi oldu fjsjsjdj. Direkt diğer forumdaki adimi beklemiyordum.

Hocam neden yasak olsun, spyhis öyle bir yazdi ki mesaji dedim icimden bir şey mi oldu fjsjsjdj. Direkt diğer forumdaki adimi beklemiyordum.

Spyhis nasıl anladı oda garip. Okuldan gelsin bir kulağını çekeyim bakayım onun.

Hocam neden yasak olsun, spyhis öyle bir yazdi ki mesaji dedim icimden bir şey mi oldu fjsjsjdj. Direkt diğer forumdaki adimi beklemiyordum.

Bu arada dediğin konuda ciddiysen beni etiketle profiline. Ban yiyebiliriz çünkü.

Son düzenleme:
Spyhis nasıl anladı oda garip. Okuldan gelsin bir kulağını çekeyim bakayım onun.

Bu arada dediğin konuda ciddiysen beni etiketle profiline. Ban yiyebiliriz çünkü.
Yok knk yeseydik daha once ben yerdim. Silerim sonra yazdim nickimi bak seri ol baribrjsnsj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…