Şu an çalıştığım için arada yazabiliyorum.

Bu mesajda hepsi var.

Virüs bulundu deyip indirmeme izin vermiyor PureDark isimli klasörü.

1705925431393.webp

Virüs bulundu deyip indirmeme izin vermiyor PureDark isimli klasörü.

Eki Görüntüle 12461

Virüslü dosyayı indir diyeceksin. (Google Drive böyle bir uyarı veriyor çünkü. Diğer türlü inmez) VirusTotal sonuçları temizdi. İçinde DLL dosyaları olduğu için ondan veriyordur yüksek ihtiamlle.

Yanlış alarm olabilir. Evde olsam tek tek taratırdım. Ama dediğim gibi DLL değişikliği olduu için olabilir.

Virüslü dosyayı indir diyeceksin. (Google Drive böyle bir uyarı veriyor çünkü. Diğer türlü inmez) VirusTotal sonuçları temizdi. İçinde DLL dosyaları olduğu için ondan veriyordur yüksek ihtiamlle.

Yanlış alarm olabilir. Evde olsam tek tek taratırdım. Ama dediğim gibi DLL değişikliği olduu için olabilir.

Nasıl kapatabilirim bu virüs taramasını bende öyle bir seçenek bulunmuyor.

Nasıl kapatabilirim bu virüs taramasını bende öyle bir seçenek bulunmuyor.

Normalde bende uyarı çıksa bile indirebiliyordum.

Dediğim gibi RDR2Upscaler.org dosyayı var mış. Bundan yapıyormuş. Bu da sanırım "Crack" dosyayı. Onun için yapıyor olabilir.

VirusTotal sonucu:

Normalde bende uyarı çıksa bile indirebiliyordum.

Dediğim gibi RDR2Upscaler.org dosyayı var mış. Bundan yapıyormuş. Bu da sanırım "crack" dosyayı. Onun için yapıyor olabilir.

VirusTotal sonucu:

Puredark değil de 0.10.1 sürümünü indirdim şu an herhangi bir sıkıntı yok gibi oyunun kendi ayarlar menüsünden FSR 2.0'ı açmamız gerekiyor değil mi ben açtım.