Makaleler
23
Çipli bir Switch'iniz varsa PS2 oyunlarını Overclock yaparak akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

Yani PSP oyunlarını sorunsuz açabildiğinden çok da şaşırtmadı zaten GPU gücü CPU gücüne göre fark atan bir cihaz.

Switch çiplemek pahalı ve zahmetli bence. Bir de emanet ettiğin adama güvenmekte var.

Pahalı olduğuna katılmıyorum zaten 1 oyun parası çip parasına denk çip taktır daha mantıklı. Emanet edeceğin yerde de garanti veriyor mu sor mesela bizim abi çip yaparken sorun çıkarsa kendi cihazlarından anakart ile değişim sağlıyordu.

GOW 1 ve 2'yi oynarim, bir de NFS U2, MW, Carbon üçlemesini.
GoW 2 icin Overclock yapman sart. 1'i normal oynarsin.

Switch Çiplemek pahalı ve zahmetli bence. Bir de emanet ettiğin adama güvenmekte var.
Kendinde cipli almak daha mantikli bu yuzden.

Yani PSP oyunlarını sorunsuz açabildiğinden çok da şaşırtmadı zaten GPU gücü CPU gücüne göre fark atan bir cihaz.

Pahalı olduğuna katılmıyorum zaten 1 oyun parası çip parasına denk çip taktır daha mantıklı. Emanet edeceğin yerde de garanti veriyor mu sor mesela bizim abi çip yaparken sorun çıkarsa kendi cihazlarından anakart ile değişim sağlıyordu.
Eskiden Android kurarken oyle iyi calismiyordu Android icin calistirilmis olan NetherSX2 portu. Su an Nagaa'nin piyasaya surdugu NetherSX2 ve ARMSX2 uygulamalari Switch'e entegre sekilde yuklenebiliyor. Ekstra olarak Android, Linux, Windows falan kurulmasina da gerek yok. Ayrica Cemu emulator ile Wii U oyunlari da iyi calisiyor. Retroid olsun, Anbernic, Ayn gibi Chinese markalara para verecegime bir tane daha cipli Switch alirim. Ancak bu sefer OLED degil. Lite alirdim. Zaten yukarida saydigim markalardan Switch emulasyonunu minimum gucle yapan en uygun model RP 5. Onu da TR'de su an 15.000'in altina bulunmaz. Kendi UI'lari da yok. Hat takilmayan bir Android telefon gibi tipki. Ha, tabii Android telefonlardaki sogutma sistemi pek basarili degil Switch oyunlari icin. Switch demisken ayni zamanda 3DS emulasyonu da basarili. Ancak form faktorunden oturu 3DS'in yerini tutmaz tabii. Bence gunumuzde 3DS ve DS'de hala alinir. Fakat Ayn, Anbernic, Retroid gibi markalarin modelleri Switch varken mantikli gelmiyor bana.

Son düzenleme:
Eskiden Android kurarken oyle iyi calismiyordu.

Android zaten sorunlu multitask Switch'i yok ediyor. Zaten Linux'de driver sorunluydu. Windows'ta zaten Switch'de yok (ARM tabanlı diye) olsa da yine MultitasK'den patlardı.

Ayrica cemu emulator ile Wii'u oyunlari da iyi calisiyor.

Videosu var mı? Bence bu imkansıza yakın bir şey bende dimensity 8300 ve SD 865 bile Cemu'da ıkınıyor üstelik topluluk tarafından çok daha fazla destekleniyor. Ek olarak sürücü işi başlı başına sorun.

Retroid olsun, Anbernic, ayn gibi chinese markalara para verecegime bir tane daha cipli Switch alirim.

Retroid gibi markaların alt modelleri TR'de mantıksız üst modellerde istediğin çoğu konsolu oynayabiliyorsun zaten onu alan adamın tek derdi şu konsolu oynayayım demek de değil aslında.