Rehber [FSX/P3D/MSFS] PMDG 777ERX cold & dark pozisyonundan nasıl çalıştırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren T.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Dokümanların nerede olduğunu bilmiyorum.
FSX/PMDG 737NGX/Flight Manuals olması lazım.
Ve kanallar için çok sağolun hocam
Rica ederim. Ayrıyetten Doofer911 diye bir kanal var tavsiye edebileceğim oynatma listeleri var. Sıfırdan her şeyi içermese de güzel bilgiler içeriyor. A320 oynatma listesini tavsiye etmem sonuçta Aerosoft yani ne kadar şey öğrenilebilir ki ama 737 listesi baştan sona standart tüm usulleri gösteriyor stabil hava şartlarında ILS yaklaşmalı bir uçuş için. 777 listesi tam değil maalesef vakit bulamamış çekememiş. Yani hızlı referans açısından bu kanalın uçağa özgü videoları da güzel. Ve FSX Tutorial listesinde de bazı temel uçuş usulleri ve temel havacılık bilgileri bulunuyor.

Aklıma geldi bir de Captain Nav vardı kendisi 777 pilotu ama 737 ile alakalı videoları da var.

En güzel kaynak yazılı kaynaklardır ama YouTube'da da güzel alternatifler var dediğim gibi.

Son düzenleme:
FSX/PMDG 737NGX/Flight Manuals olması lazım.

Buldumm Diğer kanallar için tekrardan sağolun hocam.

@Yılmaz ilk defa önerdiğiniz Doofer911 kanalındaki tutorialdan başarılı bir iniş gerçekleştireceğim (oyun çökmezse)

İndim

Fotodaki ortalamaya bakmayın, sonda aniden autopilot pasif kalınca uçak sağa savruldu, yoksa tam centerline'a indim

Son düzenleme:
Yeni başlayan biri için rotayı uçabilmek piste inebilmek süper bir şey. Ortalayamadn in, biraz geç in hiç farketmez sen koca bir demir yığınını kaç yüz kilometre götürebilmişsin o yeter. Süpersin.

Yeni başlayan biri için...

Yanlış anlamışsınız galiba. İlk defa derken hayatımda ilk defa simülasyonda uçak indirmiyorum. Önerdiğiniz kanaldaki tuto'yu ilk defa kullanarak indirdim. Yeni değilim yani

Ortalayamadn in, biraz geç in hiç farketmez sen koca bir demir yığınını kaç yüz kilometre götürebilmişsin o yeter. Süpersin.

Çok teşekkürler, bu beni aşırı mutlu etti

Steam Dolar'a geçtiğinden beri oyun alamıyorum. Eğer bir gün FSX'i satın alabilirsem online girebilir miyiz? Birlikte oynamak benim için çok keyifli olurdu.

...sen koca bir demir yığınını...

Deme öyle duyarsa üzülebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…