Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

TP-Link modeli nedir hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görselden seçebildiğim kadarı ile MC220L - 1 Gbit Media Converter ama arkadaş 2.5G yazmış.
TP-Link'te tek 2.5G olan media converter göremedim. 10G/2.5G/1G olan MC420L var.

TP-Link modeli nedir hocam?
2.5G media converter elime ulaşmadığı için geçici olarak Tp-Link kullanmıştım. Tam performans için 2.5G converter kullanmak lazım. Orda kullandığım MC220L modeli ama dediğim gibi 1g bu model o yüzden ethernet sınırına takılır. Ha deneme yapmak istiyorum derseniz alınabilir.

Detayında ilginç bir şey yazıyor.

Eki Görüntüle 134202

Linkteki ürününün 1270/1577 nm dalga boyu GPON ile uyumsuz, fakat gelecekte GPON ve epon desteği geleceği yazıyor, ilginç. (şu an çalışmaz)
Linkteki ürün Dual lasermi bulamadım,
İkisi birlikte çalışması için Dual laser olmalı çünkü xgs ve GPON sfplerde fiziksel donanım olarak lazer farkıda var.
Bir ara bende owrt GPON 10Gbps SFP bulursam denemeyi düşünüyorum.

Şaşırtıcı değil mi... Ben de şaşırdım.

@Majdev bildiğin 10Gbps GPON OpenWrt SFP var mı?

IP almışsın fakat muhtemelen kullanıcı adı veya şifrende bir hata var. DSL bağlantı ayarları yapılırken de gördüğümüz gibi yanlış kullanıcı adı veya da şifrede IP alıyormuş gibi yapar ama internete çıkmaz.

Bir de seri no gizlemişsin de parantez içinde kabak gibi yazıyor zaten. HWTC ile yazanı gir SFP arayüzünde. HWTC = 48575443 zaten. Seri no başındaki 8 karakter o. Önerilen 12 karakter olarak Seri no girmeniz. Ondan HWTC olanı yazın.

Nokia ONT'de fake statusu geçebilen var mı?
3-4 yıldır NO. Nokia sahada SFP çalıştıran göremedim Türkiye yeryüzünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…