Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

Pahalı bence, kenetic markasının bir modemi 5000 kusurdu. Modeli hatırlayınca buradan paylaşırım.

Keenetic'te 2.5Gbps, SFP + çıkış lan bulunan model yok, kytechngaming HERODA USB to Ethernet ile lan çıkışı almayı başarmıştı, fakat ne kadar sağlıklı bilemiyorum.

Herkese merhaba, SFP için Çin'deki satıcı ile iletişime geçmiş bulunmaktayım ve gümrük durumu hakkında bilgi verdim. Türkiye'deki gümrük sorununa çözüm bulma amacıyla satıcıdan indirim talep ettim ve ortak bir yol üzerinde anlaşmaya vardık gibi görünüyor.

Satıcı, Hunan Zhaoyong Communication Technology Co., Ltd. adıyla faaliyet göstermektedir. Kendisi tarafından iletilen mesajda, 10 dolarlık siparişin kargo ile birlikte toplamda 35 dolara çıkacağı belirtilmiştir. Bu şekilde, ürünün gümrükten sorunsuz bir şekilde geçmesi planlanmaktadır. Satıcı ile iletişimimiz devam etmekte olup, sizler de dilediğiniz takdirde kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Bu görüşme sonucunda herhangi bir maddi çıkar sağlanmamıştır. Ayrıca, tüm sorumluluk alıcıya aittir.
www.alibaba.com üzerinden link paylaşacağım.

Tek adamakıllı satıcı zaten Roy, ben de Alcatel'i ondan aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de nakit ödeme hesabı da açtı. Bol bol konuşuyoruz kendisi ile.

Keenetic'te 2.5Gbps, SFP + çıkış lan bulunan model yok, kytechngaming HERODA USB to Ethernet ile lan çıkışı almayı başarmıştı, fakat ne kadar sağlıklı bilemiyorum.
Bu arada başarmak değil, Keenetic USB sürücüleri içerisinde USB Ethernet çipsetleri çok uzun süredir var.

Ben sadece kapasitesine baktım. 1 gbit için hali hazırda ihtiaç dahilinde (ekstra ethernet portu) kullanıyordum.

Normalde birçok kaynakta USB portundan routing lan çıkışı mümkün değil yazıyordu o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…