Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

fw_setenv onu_serial "ALCLFD72XXXX"
fw_setenv onu_ploam "DEFAULT"
fw_setenv omci_vendor_id "ALCL"
fw_setenv omci_equip_id "ALCLFD72XXXX"
fw_setenv omci_hw_ver "3FE49165BCAA02"
fw_setenv image0_version "3FE49717AOCK55"
fw_setenv image1_version "3FE49717AOCK12"
fw_setenv sfp_vendor_name "ALACTELLUCENT"
fw_setenv sfp_part_name "G010SP"
fw_setenv sfp_vendor_rev "10"
fw_setenv sfp_part_serial "ALCLFD72XXXX"
fw_setenv sfp_date_code "230916"
uci set network.lct.macaddr=00:C8:96:9F:YY:YY
uci set network.host.macaddr=00:C8:96:9F:YY:AA
uci commit network

Son düzenleme:
Yaptım hocam muhtemelen olmuştur. Diğer eve geçtiğimde kontrol edeceğim. Teşekkür ederim.
Öyle direkt atılmıyordur o img. Kontrol etmek lazım Hackgpon da. Muhtemelen ttl ile atılır.

Bana atalı 7 saat olmuş gariptir trackera düşmüyor.
Daha sadece kod oluşturmuştur. Genelde 24 saat sonra hareketini görmeye başlarsın.

Eki Görüntüle 134989

Keenetic Hero AX3000 2.5 Gigaportlu dostum.
Kombo port. Sadece giriş olur. Total. Bant genişliğini tüm ağda kullanırsın.

Thanks, we also discuss at telegram

@usmcsas ssh ile atabildiğini yazmış github'ta

Unifi udm Pro da kullanacağım. Bakalım durumları ne olacak. FS.com ürününü daha önce tanıyamamıştı. Daha önce çin ürünü 8 günde teslimdi bakalım bu kaç günde gelecek.

10 gbit WAN portları mevcut aynı şekilde Auto şeklinde çalışabiliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum. Deneyip göreceğiz.
Olay 2.5g ile uyuşmaması diyebliriz. Ondan bahsetmek istiyor. 1G/10G çalışıyor olabilir sadece.

Olay 2.5G ile uyuşmaması diyebliriz. Ondan bahsetmek istiyor. 1G/10G çalışıyor olabilir sadece.
Kendi fiber instant ürünleri de bu down ve up oranına sahip. Deneyip buraya yazacağım. Belki aynı cihazı kullanan birine yardımcı olmuş oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unifi udm Pro sadece 1/10Gbps SFP destekliyor. Port 2.5Gbps SFP ile uyuşmuyor, routing gücü değil.

Evet arkadaşlar an itibari ile bende başarmış durumdayım
Sfp Olt: Huawei MA5671a
Altyapı:TurkTelekom
ISS:Turknet
Ont: G-010G-R
Router: Keenetic KN1010

@OneEvil Arkadaşın dediği gibi yazılımda bir hata var. Onun yerine FS Modded Firmware for Huawei MA5671A and FS.com GPON-ONU-34-20BI buradaki yazılımın son sürümünü kullanıp web arayüzü olmadan direk olarak putty aracılığı ile kodları yazarak bağlantıyı sağladım. Thank you @OneEvil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…