Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

1× 10 Gbps SFP+/RJ45 Combo WAN/LAN

Combo yine ama tabii ekstra port var 10G.

O değil de sanki bu da 2.5 tanımıyordu. Emin değilim ama. Bir sorayım arkadaşa.

Bende önceden vardı, 2.5Gbps SFP DAC ile Switch bağlamıştım 10Gbps MikroTik DAC ile de kullanmıştım.
İnternette bilgi yok fakat yanlış hatırlamıyorsam 1/2.5/5/10gbps modları destekliyordu.
@Florentiy SFP mevcutsa takıp denesene direk.

Burada asıl ilginç olan 500 dolarlık routerin Türkiye'de ISS tarafından bireysele verilmeye başlanması ilk defa oluyor.
Tabii Superonline yine bir çakallık yapmıştır özel siparişle kimbilir nerden kıstırarak nerden sildirerek tanesini 50 dolara düşürttürmüştür

Kanka biliyor musun modem geldiğinde ağır rutubet kokusu vardı cihazda. O kutusunda hala rutubet kokusu var. Hangi depodan dızladılar acaba. SFP dün sipariş verdim. Roy kargoya vermiş daha yeni. Warehouse gidiyor dedi. Bakalım gelince deneyeceğim. İçimde hala kurt var ama hala track olmadı :/

Kanka biliyor musun modem geldiğinde ağır rutubet kokusu vardı cihazda. O kutusunda hala rutubet kokusu var. Hangi depodan dızladılar acaba.

Tabii ki dızlanmıyor
Fakat ISS'ler üreticilerden özel siparişle modem ürettiriyorlar özel sipariş olduğu için en küçük noktasına bile ayarlatabiliyor. Superonline genellikle cimri olduğu için şaşırdım. Zaten özellikleri donanımı kıstırtmıştırda.
Daha yeni birkaç ay önce arkadaşın Superonline EX530v modemi bozulmuştu bana getirmişti TP-Link'in orijinal PCB baskısındaki çiplerle aynı değildi en dandik çipi anteni koydurtmuş Superonline.

Roy iyi satıcı. benim SFP'ye 3 dolar yazmıştı Çin'den çıkış gümrükte takıldı geri döndü, 10 dolar yazdırıp yolladı geldi. Geri döndüğü için yaklaşık 20 gün sürdü gelmesi.
HEPSİ BİR ARADA POSTA TAKİBİ | 17TRACK dan takip et.

Son düzenleme:
Sorun yok geliyor ürünler, benimde 3 yada 4 gün sonra düştü sisteme.

Yedek olarak bir tane daha almıştım, bana da bugün SMS geldi, gümrüğe girmiş sanırım. UPS'den gelen SMS'te "uygunluk verilmesi durumunda gümrük işlemleri bugün tamamlanacaktır." yazıyor.

Yedek olarak bir tane daha almıştım, bana da bugün SMS geldi, gümrüğe girmiş sanırım. UPS'den gelen SMS'te "uygunluk verilmesi durumunda gümrük işlemleri bugün tamamlanacaktır." yazıyor.

Seninki gümrük kontrolündedir.

Bende (çinde) takıldığında "customs packet tracked" yazıyordu diğer gün "packets returns" yazıyordu ondan sonra roya ulaştı bana yazdı 10 dolar yaptık o şekilde hallettik.

Bende de dediğiniz gibi bir şey yazdı. Şu an UPS takibinde İngiltere'ye gitmiş ve Türkiye'ye ulaşmış ve gümrüğe girmiş gösteriyor. Neden İngiltere'ye gitti acaba.

Kod:
2025-03-23 22:49
Guangzhou City, [Guangzhou International Exchange Bureau] Return, Note: Security Inspection Return

2025-03-23 11:22
Guangzhou City, [Guangzhou International Exchange Station] Return

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi kargo ile yolluyor ki arkadaş? Bende China post çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…