Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

Bende de China Post çıkıyordu ama bugün UPS'ten SMS ve mail geldi, güncel olarak oradan takip edebiliyorum şu an.
Adresi yanlış girmiş olabilirsin veya takip bozuk. Türkiye'de sadece PTT alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

FS modded versiyon ile Nokia uyumlu çalışıyor ve açıkçası arayüz olmaması daha sağlıklı. Kodlarla hemen cihazı set ediyorsunuz.

FS modded versiyon ile Nokia uyumlu çalışıyor ve açıkçası arayüz olmaması daha sağlıklı. Kodlarla hemen cihazı set ediyorsunuz.

Bu bizim Nokia ONT de 192.168.100.1 olayında aldıktan sonra bilgiler yetiyor değil mi? Oradaki more kısmındakiler.

Yedek olarak bir tane daha almıştım, bana da bugün SMS geldi, gümrüğe girmiş sanırım. UPS'den gelen SMS'te "uygunluk verilmesi durumunda gümrük işlemleri bugün tamamlanacaktır." yazıyor.
Adresi yanlış girmiş olabilirsin veya takip bozuk. Türkiye'de sadece PTT alıyor.
Maili kontrol ettiğimde başka bir şey olduğunu gördüm Çok küçük yazmışlar hiç dikkatimi çekmedi, KB. Şu an SFP China Post ile geliyor ve uçağa yüklenmiş.

2-3 güne 3 adet, sonra da 4 adet Huawei MA5671 gelecek bana.

Önce scp ile sfp içine firmware göndermek gerekli. Daha sonra putty ile imaje0 aktif hale getirilip erase edilmeli ve yazılım yüklenmeli. Telegram @anilon1 eklerseniz yardımcı olabilirim.
TTL ilr yapmak zorundayım. Haydi bismillah. Kaybolan bir arayüz oldu Alcatel'im de. Bunu FS.com modded versiyona çevireyim.

Ay olmadı daha 2 haftalık mevzu. Bar birkaç arkadaş abone oldular. Arkadaşlardan biri.

Eki Görüntüle 135157
Resim de hiç yabancı gelmedi

Sistemin son güncel hali @13257 2 adet SFP her iki cihazdada aktif. Müşteri hizmetlerini arayacağım zaman fiberi TP-Link'e takıyorum ki kendi cihazlarını göremeyince kafaları karışıyor arıza var erişemiyorum teknik servis yönlendirelim diyorlar diye Keenetic'ten çıkışıta USB Realtek 2.5G adaptör ile 2.5G Switch üstünden yerel ağa dağıttım.

Ben de SFP Roy dan aldım bana Çin'den sonra Fedex le geldi kapıma kadar. Şans meselesi galiba .

Abi sormadan aldım görseli; bişi demedin di mi Sen de az değilsin ha

Superonline'da uymadı desem Neyse uğraşalım biraz. @OneEvil yoldaş oldu bize. Teşekkürler. Hata yapmamızı engelliyor flashlarken.

Hoppa. Bunu duymak iyi olmadı. Seni yakından takip edeyim. Aynı problemi birkaç güne bende yaşatacağım. Eğer olursa nasıl yaptığı tek mesajda sol kullanıcıları için ekler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…