Rehber FTTH Altyapıda SFP-GPON ile İnternete Nasıl Erişilir?

Fake O5'yi geçen oldu mu Nokia'da?

Bu arada burda paylaşmadım mi acaba. Ben SUPERONLINE için ilk göz ağrım 2021 2022 yıllarında sahip olduğum gpon ile dün sonunda başarılı oldum.
Bir şampanya patlatmalısın yada bir lokma döktür

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım işlemi yapmak için ekstran ttl e de ihtiyacım var. Bu bilgiler elimde var ama.(current ONT ID, hardware version, active software version, standby software version, Mac address) sahanın hangi cihaz olduğunu öğrenmek adına 2 ay bayii de bile iş gördüm sen bir de benim halimi düşün. 2-3 sene önce fs.com da SFP alarak kırmıştım kafayı. Ama o model çalışmıyordu.

@Majdev hazır konudayken sorayım, rekor bende mesajındaki simetrik 2.3Gbps'yi CRS326 ile mi aldın?
RB5009 yanına bir de Switch alacağım.

@Majdev hazır konudayken sorayım, rekor bende mesajındaki simetrik 2.3Gbps'yi CRS326 ile mi aldın?
RB5009 yanına bir de Switch alacağım.
Evet hocam CRS326 fakat hiç memnun değilim donanımsal olarak çok güçlü bir cihaz diyemem ama fiyat performans.

Evet hocam CRS326 fakat hiç memnun değilim donanımsal olarak çok güçlü bir cihaz diyemem ama fiyat performans.
Normalde routing layer 3 tam anlamıyla yapmıyor zaten 800MHz CPU var PPPoE %99 vuruyordu fakat nasıl 1.5Gbps üstünü görebildi?
NAT kapatıp FastPath açtın desek kağıt üzerindeki en iyi verilere bile uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…